כבר

shaxuca

New member
כבר

כמעט מסיימת חפיסת גלולות אורטוסיקלן ויש לי וסת כבר 6 ימים ללא סימן להחלשות! הרופא אמר לנסות עוד להמתין שהגוף יתרגל אולי והתופעה תחלוף אבל אני לא יכולה לסבול יותר האם גם לכן היה מצב כזה עם גלולות שהסתדר בסוף, או שהחלפתן?

בועת sabon

New member
שאלה

הוסת הגיעה תוך כדי שימוש בגלולות? באמצע החפיסה? לא הבנתי איך... את לוקחת גם אנטיביוטיקה? זה מתנגש עם הגלולות ויכול לגרום לדימום רב וארוך. זה קרה לי שהייתי חיילת. לגבי הרופא - יש המון סוגים של גלולות. גם לי היו לא פעם בעיות עם סוג מסויים של גלולות ורופאים שהציעו לנסות להתרגל. ואני שואלת למה לסבול? יש אופציות אחרות ואנחנו סובלות גם ככה מכל מיני תופעות שלא תמיד ניתן למנוע. ממליצה לך גם להתחיל לקחת ברזל כי התוצאה הישירה של דימום כזה היא אנמיה ! ! תרגישי טוב

shaxuca

New member
תשובה

התחילה תוך כדי שימוש בגלולות ולא נפסקה עד לרגע זה! בעצת הרופא החלטתי לסיים את החפיסה ולהמתין חודש לראות מה יהיה.. בחיים לא היה לי דבר כזה וניסיתי כמה סוגי גלולות בחיי. הרגשה ממש לא נעימה..

בועת sabon

New member
אכן לא נעים ../images/Emo201.gif

זה עדיין לא נחלש? אם זה לא יפסיק בקרוב לכי שוב לרופא. ותבדקי המוגלובין. דימום כזה יכול לגרום בקלות לאנמיה (מתבטאת בעיקר בעייפות רבה). יש לך כאבי בטן?

למעלה