כבר נכנסים לה לצלחת

gallish

New member
כבר נכנסים לה לצלחת ../images/Emo4.gif

או יותר נכון לציצי שלי
כבר הרבה מאוד זמן אני יודעת שכשתהיה לי ילדה (או ילד), אני לא אתייחס למשקל שלהם כמשהו בעייתי. אני אקבל אותם כמו שהם, בהמון אהבה, בלי קשר אם יהיו שמנים או רזים, אני לא אתן למשקל שלהם להיות "אישו" כמו שהוא היה אצלי בחיים (ועדיין, לצערי). אני יודעת שאני אצליח, אני יודעת שאני יכולה לתת לילדה שלי את התחושה שאני אוהבת אותה הכי בעולם ושהיא מושלמת בדיוק כמו שהיא (כי זה באמת מה שאני מרגישה
) אבל... כנראה לא לקחתי בחשבון שאני לא היחידה בעולם שלה
הילדה שלי בת 3 חודשים, מדהימה ומקסימה ומתוקה ויפהפייה (אני נורא אובייקטיבית כמובן
), ורק יונקת. השבוע, אמא של בעלי אמרה לי "כדאי שתשאלי בטיפת חלב כמה היא צריכה לאכול, כדי שלא תשמין" מה
הילדה רק בת 3 חודשים
הילדה נראית נפלא
היא יונקת, כך שהיא יכולה לאכול כמה שהיא רוצה
לא ברור לי אם זה נאמר בגלל שאני שמנה (וחלילה שתהיה כמוני) או סתם בגלל שיש לה בקעלך מתוקים מתוקים... לי ברור שאעשה שיחה עם הסבתא שלה ואבהיר לה שאני מאוד מבקשת לא להתעסק במשקל של הילדה, זה לא עניינו של אף אחד חוץ ממני ומהאבא שלה
אני יודעת שכנראה לחצו לי על הנקודה הרגישה ולכן זה כל כך הקפיץ אותי... מתפללת כל יום בשביל הקטנה הזאת שתצליח לשרוד את החיים האלה בתחושה שהיא הכי מושלמת עליי אדמות
ובהזדמנות זו אני גאה להציג את הפיצקולה... מותר להשוויץ, לא

matyc

New member
היא מקסימה ../images/Emo99.gif

שמעתי את זה כבר מכמה סבתות גם לבנות רזות תדברי איתה אני מאמינה שזה יסתדר

היא מתוקיתתתת

גם לי היו אומרים תמיד תשמרי על הילדה שלא תשמין וכאלה וזה נורא מרגיז מאוד מרגיז
! זו הילדה שלך מאמי ואל תתני לאף אחד לומר לך איך לגדל אותה ורבאקקקקק הילדה כולה בת 3 חודשיים!! בוקר טוב ויום מקסים לך סיגל

נסיכה משגעת!

גלוש, קודם כל.. לא משנה שמנה או רזה יופי משגע כבר יש! תחנכי את הבת שלך לאהבה עצמית.. לקבלה, לאהבה ומיוחדות שנית, הפיצפונת עדיין לא הצמיחה שיניים בטח וזה ידוע שכשהם מתחילים להצמיח שיניים הם חסרי תאבון והמשקל יורד משמעותית.. אז כדי שהעניין יתאזן זה מצויין אם היא תעלה קצת עכשיו. את צריכה בהחלט להודיע חגיגית לסבתא היקרה שמשקל הוא לא ערך מהותי בעינייך ויש הרבה דברים אחרים שאת צריכה ללמד ולחנך אותה להם אשר יועילו לה בחיים הרבה יותר ממספר על משקל. כדאי שזה יקרה עוד עכשיו ולא לגלות מאוחר יותר שהסבתא מטיפה לילדה לרזון.. גדלי אותה בנחת

gallish

New member
תודה ../images/Emo140.gif

ושלא תבינו לא נכון, אני ממש לא מודאגת שהיא תהיה שמנה, היא תהיה מה שתהיה, ואני אוהב אותה ואקבל אותה בכל צורה שהיא
אני לא בטוחה לגבי עניין השיניים, אבל כרגע ממש אין מה לאזן, היא במשקל ממוצע לגמרי וממש אין סיבה ל"דאגה"
תודה דיקלה

אצלי זה היה ההפך

ההנקה עצמה היא לא עיניין קל, זה דורש ממך הרבה ולמרות הכל כשהנקתי את הנסיכה שלי תמיד אמא שלי הציקה כל בכי שלה היה "אולי היא רעבה" "נו לכי תני לה" "הילדה רעבה"! זה שיגע אותי שיגע!!! כל הכבוד לך על ההנקה!!

gallish

New member
אני דווקא נהנית מכל רגע../images/Emo70.gif

כן, זה לא פשוט לפעמים, אבל כיף לי מאוד מאוד להניק, אני בטוחה שגם לה כיף... אני מרגישה שבהנקה אני נותנת לה את כל מה שאני רק יכולה (חום, אהבה, חיבוק, עטיפה וכמובן האוכל הכי טוב שיש
) למזלי, אמא שלי מאחוריי ב-100% והלוואי שאמשיך להניק עוד הרבה הרבה זמן..

תשוויצי ../images/Emo99.gif

עם מלאכית שכזו הכל מותר. לגבי חמותך , זו חמה מה את מצפה
מההתחלה תבהירי לה לא להכנס לצלחת של הילדה ושהערות כאלה לא יתקבלו אצליך. הבהרה אחת והיא תבין. חוצ מזה תגדלי את ילדתך איך שאתם רוצים ובצורה הנאותה. תביאי עוד תמונה

gallish

New member
תודה, אני מקווה שאצליח

לגרום לה להבין, או לפחות לגרום לה לא להתעסק בנושא הזה יותר. ואם את מתעקשת
, קבלי עוד תמונה

Roxan1

New member
אני מאוהבתתתת ../images/Emo99.gif

את זה שהיא מהממת ואני מאוהבת בה את כבר יודעת נכון
גלינקה, תגדלי את הבת כפי שאת רואה לנכון, את ושי כמובן, תנסי לנטרל קולות ורעשים מסביב, זאת בטח רק ההתחלה, עוד יעירו לך ויאירו לך ואת תתפלאי לראות שאפילו אנשים שהם לא הכי קרובין אלייך מיעזים ומעירים, תנסי להתעלם, יחד עם זאת מותר לך לענות ולהציג את עמדתך, אם נראה לך שמתאים... יכול להיות שזו סתם אמירה ללא קשר ישיר אלייך, הכי חשוב שתגדלי אותה באהבה ענקית עם מודעות עצמית ושמחה חיים!!! היא מדהימה

מדהימה../images/Emo57.gif ואת צודקת! תתפסי

אותה לשיחה ותבהירי לה מה את חושבת ושאת מבקשת שלא יתערבו לך בחיים (אצלי גם "מתקרצצים" ומשגעים אותי עם הבנות)

../images/Emo189.gif

פשוט מלאכית קטנה, הרבה אושר ואהבה ובקשר למשקל, אל תקשיבי לאחרים אם הילדה רעבה תאכלי במקסימום היא תהיה שמנמנה ויפה כמו האמא

קודם כל יש לך ילדה יפיפה ומקסימה

טפו טפו
... אני מסכימה איתך שההורים שלנו,לא צריכים להתערב בגידול ילדנו ושגם אנחנו נדע מה טוב בשבילם. אומרים שהורה עושה טעויות אם הילד הראשון,ואם האחרים הם כבר לומדים.. זה שאנחנו שמנים לא מחייב שילדנו יצאו כמונו,לא שזה קללה. יש לי חברה ששני ההורים שלה והאחים שלה כ"כ רזים שרואים את המבנה האטומי שלהם מבפנים,והיא שמנה מאד,אז מה?ואם הילדה יונקת ממה היא תשמין בדיוק?חלב האם כ"כ בריא לתינוק.. ואם בטיפת חלב לא העירו לך על משקל הילדה,אז מי שם את הסבתא בתפקיד הדיאטנית.. אני מאחלת לך לגדל את הילדה בנחת ובאושר.. שתמיד תהיו מאושרים איתה,ושתמיד תעלו איתה חיוך... ואין לי ספק שתהיה אמא טובה,ושתגדלי אותה לערכים נכונים.. אז לדעתי את צריכה להקשיב אך ורק לליבך,הוא יכוון אותך לדרך הנכונה..

gallish

New member
אין לי ספק

שזה בדיוק מה שאעשה, אגדל אותה על פי ליבי והאינטואיציות שלי (ואני בטוחה שאעשה גם טעויות, זה המהות של להיות הורה, לא?) סתם מעצבן שאנשים מתערבים (גם אם הכוונה טובה, אני יודעת מנסיון שהתוצאה רעה...)

chicka

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

איזו גורה קטנה ומתוקה
דארלינג, זו זכותך המלאה לבחור את הדרך שאת מחנכת ומגדלת את ילדיך. את לא צריכה לשמוע לאף אחד וללכת תמיד בדרך שאת מאמינה שהיא טובה. אני בטוחה שהיא תגדל להיות ילדה נאהבת, מאושרת, בריאה ובטוחה וזה הכי חשוב מהכל
נגה

גלוש יקירתי

הגעתי גם לפה:) אני חייבת לומר לך שנעם פשוט מ ד ה י מ ה. זה אמרתי כל הזמן אבל היום במיוחד אחרי שראיתי אותה שוב ב LIVE. תמשיכי לגדל אותה כמו שעשית עד עכשיו, להעניק לה את כל האהבה שרק ניתן ותינוק בגיל הזה שיונק אוכל בדיוק כמה שהוא רוצה קשה להחליט עבורם. ונעם נראית נפלא!!!!! (טפו טפו טפו) אוהבת אני

gallish

New member
תודה מתוקה שלי ../images/Emo24.gif

היה לנו כיף נורא לארח אתכם, ותודה על המחמאות, אני גם חושבת שהיא נראית נפלא
ולא תאמיני, אבל מאז שהלכתם היא עדיין ישנה... מחכה שתקום כדי לעשות לה מקלחת. הלוואי שתבואי יותר
אני.

למעלה