ועל זה נאמר...רק בישראל...כבר כמה דקות נוסעים זועמים
לא נותנים לאוטובוס לזוז בלינק מרוטר נט
אלה חבורת קשקשנים שלא מביניםכבר כמה דקות נוסעים זועמים
לא נותנים לאוטובוס לזוז בלינק מרוטר נט
סליחה, ולמי הם צריכים לדאוג?אלה חבורת קשקשנים שלא מבינים
בתחבורה ובחוקי התעבורה בשיט וכל מה שמעניין אותם זה התחת שלהם על האוטובוס. החוק אומר שבאוטובוס יסעו נוסעים בהתאם למספר המושבים ללא כל קשר לעצם היותו ממוגן ירי או לא ממוגן ירי, חוק זה חוק והחוק אסור הסעת נוסעים בעמידה ונהג שעושה זאת עובר על החוק (שזה בעצם כל נהגי האוטובוסים במדינת ישראל) בנוגע לאוטובוסים ממוגנים יש בעיה של הגנת הנוסעים כאשר נוסע שעומד חשוף יותר לפגיעה כתוצאה מירי או פיגוע כזה או אחר ולכן כאן התקינה הרבה יותר מחמירה בעניין. הסיכון שאדם יהרג כתוצאה מירי על אוטובוס גבוה פי כמה מהסיכוי שנוסע יהרג במידה ונהג האוטובוס בולם בחוזקה ומעיף אותו לתוך השמשה (כדוגמא בלבד)
זאת המדיניות הדפוקהסליחה, ולמי הם צריכים לדאוג?
לתחת של יושב ראש אגד? אם הייתי מחכה אפילו עשר דקות לאוטובוס והנהג לא היה מעלה אותי כי אין מקום, היתה לי כל הזכות למחות נגד המדיניות הדפוקה של אגד! אף אחד לא מצפה מאגד לעבור על החוק, מצפים רק שתדירות האוטובוסים תהיה מספיק גבוהה. לא יעלה על הדעת שאדם יחכה שעתיים לאוטובוס ולא יתנו לו לעלות כי אין מקום.
מסכים איתך, מדיניות דפוקה.זאת המדיניות הדפוקה
של מטרופולין, ושל מטרודן ושל אגד ושל דן ושל רכבת ישראל ושל כל חברות התחבורה בארץ תמיד הביקוש יותר גבוה מהיכולת של ספקי שרותי ההסעות על אחת כמה וכמה אם יקיימו את החוק בנוגע להסעה בכל אוטובוס בכל מקום באוטובוסים ממוגנים יש להחמיר את הנושא בגלל הסיכון שבדבר.
לדעתי אסור שישארו אנשים בתחנותמסכים איתך, מדיניות דפוקה.
אז למה אתה מכנה את הלקוחות בשמות גנאי? ההאשמה היא בידי חברות התחבורה שלא יודעות לתת שירות כמו שצריך.
אני מציע....לדעתי אסור שישארו אנשים בתחנות
אם זה מגיע למצב כזה שאנשים נשארים בתחנה צריך לדאוג לתיגבור הקו. כן, ערן כשאני מחכה בתחנה מה שאני רוצה זה לשים את התחת שלי על כסא באוטובוסכשמדובר בתחנות של אוטובוס ממוגן, בטח ובטח חשוב לא להשאיר אנשים בתחנות. טוב, בגלל שאני גם חובבת תח"צ רצוי שיהיה אוטובוס שאני אוהבת (גבוהים כאלה
)![]()
טוב שלא שריונית ממלחמת השחרוראני מציע....
להביא שוסון ממוגן.........
שיתגברו את הקו עם השריונית שלטוב שלא שריונית ממלחמת השחרור
תהיה רציני קצת, אני בטוחה שלא היית רוצה להשאר בתחנה ולראות את האוטובוס עוזב בלעדיך.
מה הקשר לשמות גנאי?מסכים איתך, מדיניות דפוקה.
אז למה אתה מכנה את הלקוחות בשמות גנאי? ההאשמה היא בידי חברות התחבורה שלא יודעות לתת שירות כמו שצריך.
העניין שבד"כ הקווים הממוגנים ריקיםזאת המדיניות הדפוקה
של מטרופולין, ושל מטרודן ושל אגד ושל דן ושל רכבת ישראל ושל כל חברות התחבורה בארץ תמיד הביקוש יותר גבוה מהיכולת של ספקי שרותי ההסעות על אחת כמה וכמה אם יקיימו את החוק בנוגע להסעה בכל אוטובוס בכל מקום באוטובוסים ממוגנים יש להחמיר את הנושא בגלל הסיכון שבדבר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.