כבר אתמול רציתי לרשום שמשהו

nomi12

New member
כבר אתמול רציתי לרשום שמשהו

לא נראה לי, יש יותר מידי מפות של אנשים שנרשמו עכשיו ומבקשים ניתוח. אולי זה בכלל אותו אדם.

היי נעמי

רשמתי אתמול הודעה בדבר ביצוע מפה אסטרולוגית. אני יכולה לומר לך שלפחות אני בנאדם יחיד - כתבתי הודעה יחידה. בטעות הגעתי לפורום שלכם והסתקרנתי לדעת את הניתוח. בתור ילידת מזל תאומים ( תאריך לידה מופיע בהודעתי המקורית ) תמיד אמרו לי וגם קראתי שאני אמורה להיות תקשורתית ... דווקא אני לא חווה את התכונה הזו בחיי, אני מאוד ביישנית, בעיקר בתחום של מציאת בן זוג. .. וכן, רציתי לדעת אם יש השפעות נוספות על אופיי מעבר למזל . תודה

ahikamr

New member
בן אדם הוא מפת לידה שלמה.

כשאת אומרת שאת מזל תאומים, את מתכוונת בעצם (גם אם את לא יודעת את זה) שהשמש עמדה במזל תאומים כשנולדת. על אף שהשמש היא גורם חשוב ומשפיע במפת הלידה שלך, היא בהחלט לא הגורם היחיד. בדיוק כמו "מזל השמש" שלך, יש לך גם מזלות ירח, נוגה, מאדים - וכו'. חלקם חשובים יותר, חלקם פחות, חלקם יותר מורגשים בתחום אחד, חלקם בתחום אחר - הכל לפי מפת הלידה האישית שלך. זו הסיבה, כמובן, למה יש מזלות תאומים שהם ביישנים, או כל דבר אחר, שלא בהכרח תואם לאופי המזל - הכל לפי מפת הלידה, שם יכולים להיות גורמים שיחזקו או יחלישו את אופי מזל השמש. בכל אופן, כדאי לדעת, שתכונות מזל השמש הן התכונות שכדאי לאדם לשאוף אליהן, ולאמץ אותן, גם אם קשה לו (בשל אופיו המנוגד), כי רק אז יגיע האדם לידי תחושה של מיצוי והגשמה - וזו דעתי. רוצה לומר, תכונות אופי מזל השמש הוא הוא האני האמיתי של האדם, גם אם בפועל הוא לא מתנהג ככה. אפשר לומר, אולי, שזה האני מאמין שלו. כמובן שכל מקרה לגופו, כי במקרה של מזל תאומים, חשוב לראות גם מה מרקורי, שליט המזל, מעולל לו במפה שלך.

תודה, ואיך אפשר להשיג מפה כזו עם ניתוח ?

יש איזו תוכנה מיוחדת שעושה זאת. ילידת 19.6.75 , שעה 10:15 בבוקר. מה תורמת שעת הלידה למפה האסטרולוגית ? ראיתי ששואלים כאן באיזה בית חולים נולדו- למה יש לזה חשיבות ?

nomi12

New member
כי למקום הלידה יש משמעות

אסטרולוגית בעיקר במדינות גדולות. האופק יכול להשתנות ואז המפה כולה משתנה.

ahikamr

New member
אני אנסה לענות בקצרה:

1. אפשר לבנות מפות באתר אסטרודיינסט (מצורף לינק), אבל אני אישית אשמח לבנות לך אותה, אם רק תצייני את מקום הלידה שלך. 2. המקום חשוב (לא הבי"ח, אלא המיקום שלו), כי האסטרולוגיה בונה את מפת הלידה, היא תמונת מצב הכוכבים בשמיים ברגע הלידה, לפי מיקום הנולד. למה זה? מכיוון שהאסטרולוגיה מציבה את הנולד במרכז מפת הלידה, ובעצם בונה את מערך הכוכבים ברגע נתון, כפי שהוא "נראה" ע"י התינוק שנולד. כמובן ש"נראה" במרכאות, כי התינוק בן יומו לא רואה ממש שום דבר, בטח שלא כוכבים.
אבל אני מקווה שהבנת את הרעיון. הדוגמא הכי טובה היא השמש - כל רגע נתון היא נמצאת במקום אחר על כדוה"א. אם נולדתי בלילה, השמש הייתה בצד התחתון של מפת הלידה, בעוד שבאותו רגע ממש, מישהו נולד במקום אחר על כדוה"א, שם יש יום, והשמש הייתה בחלקה העליון של המפה. מכיוון שהאסטרולוגיה מדייקת, חשובה השעה המדוייקת, כדי למצוא את המיקום המדוייק של הכוכבים. 3. השעה חשובה כי היא בונה את הבתים במפת הלידה. מה הם הבתים? ובכן, הבתים הם חלוקה של מפת הלידה לשנים עשר פלחים (בנוסף לחלוקה של שנים עשר המזלות), כאשר כל בית אחראי על תחום אחר בחיינו ובאופיינו. בית 7, לצורך משל, אחראי על הזוגיות ועל התקשורת שלנו עם הזולת (בין היתר). מכיוון שכבר אמרנו שהאסטרולוגיה מדייקת, חשובה שעה מדוייקת - כל ארבע דקות הבתים זזים במעלה אחת על גלגל המזלות, כך שארבע דקות לפעמים הן קריטיות. הבתים הם מה שמפרידים בינינו לבין כל מי שנולד באותו היום. למעט הירח (המהיר ביותר), הכוכב המהיר ביותר נע מעלה ביום, כלומר, מיקום הכוכבים זהה אצל כל מי שנולד באותו היום, למעט הירח המהיר כאמור. הבתים הם אלו שעושים את ההבדל בין כל אלו שנולדו באותו המקום באותו היום (אבל לא באותה שעה) - אגב, מכיוון שהכוכבים באותו מיקום במזלות (אבל לא בבתים), יש לילדי אותו יום הרבה מן המשותף, גם אם על פניו האחד ביישן מאוד והשני פתוח מאוד (בגלל מיקום הבתים).

תודה רבה על הידע המפורט ../images/Emo9.gif

אמרת שתשמח לבנות לי אחת- אז הנה פרטיי : כמו שכבר נכתב- תאריך לידה 19.6.1975 , שעה 10:15 ( לערך ) בת"א ( בית חולים הקריה ) . תודה רבה ושבת שלום

דקל111

New member
כבר הסבירו לך שחייבים שעה מדוייקת

השעה שנתת היא בערך? מה זה אומר 10:15 לערך? כי זה משמעותי אצלך...עוד כמה דקות קדימה והכל המפה משתנה כי האופק מתחלף אז תבדקי את הנושא ותוציאי שעה מדוייקת מבית החולים ואז נעלה לך מפה בשמחה

nomi12

New member
את ביישנית? עם כל

כך הרבה אש ביישנית, לי נראה אולי ילדותית יותר.

nomi12

New member
אני מנסה למצוא משהו מלבד הוונוס

שמתחבא בבית 12 אני לא מוצאת ביישנות, אולי קושי להביע אהבה, טייסות מסויימת, אבל הוונוס גם עושה 120 לנפטון.

דקל111

New member
כן ובואי נתחיל עם אופק אריה...ביישן?

תראי , בגלל שאמרת שאת ביישנית אז מיד אניהולכת לחפש את זה במיוחד שעל פניו לא הייתי מעלה זאת..אז אולי הניתוח לא יהיה אובייקטיבי כרגע...גם מרקורי וגם שמש שלך בתאומים אז זה אכן מעניין.... בהקשר של ביישנו מה שעולה לי כרגע זה אולי זוית 135 בין מרקורי לירח אבל אינני יודעת... טוב נעבור לניתוח רגיל כי את הביישנותא ני לא מוצאת כאן

nomi12

New member
אני חשדנית ואומרת שמרקורי בתאומים עם

180 לנפטון מחשיד אותי עד מאוד.

כן אני פה

וכן בהחלט בישנות היא אחת מתכונותיי, בואי נגדיר זאת כך- בהרכב חברתי כלשהו חדש נניח, אני בד"כ לא פוצה פה, עד שאני מרגישה מספיק שייכת או בטוחה בעצמי, באוניברסיטה אני אף פעם לא הרמתי אצבע בהרצאה כלשהי כדי לשאול את המרצה שאלה גם אם היתה לי אחת, וכשאני כבר מדברת בפורום חברתי כלשהו- הקול שלי תמיד רועד כשאני אחד על אחד- עם חברות - ברור שאני לא ביישנית.

nomi12

New member
תראי יש לה בבית 11 שבתאי שמאוד מקשה

עליה, עם הזווית של ה-90 למרס וליופיטר והפצע של כירון שצמוד למרס, אבל עם כל כך הרבה אש פשוט קשה להעלות על הדעת שאת ביישנית. את באמת לקחת את שעת הלידה מתעודת הלידה, אל תעלבי, אבל עם אופק אריה, לא נראית לי ביישנית. את כנראה חרדתית לפי התיאור שלך.

דקל111

New member
אם כך אנו נהרוג אותך חהחהחה

זה יהיה אופק בתולה במידה ונולדת כמה דקות אחרי השעה שנתת...בגלל זה שאלתי אם השעה נכונה... אם באמת נולדת בשעה שנתת אז את אופק אריה

למעלה