כבישי הגליל הנסתרים ביותר..טיול

אורניהו

New member
כבישי הגליל הנסתרים ביותר..טיול

כביש הצפון..וממש בכניסה ליערה המושב ישנה פניה למטה לאורך כביש עוקף ויציאה לשטח מיוער ופראי ממש.כאן אתה לבד בדרכים נסתרות ההולכות אל יערות החורש הסבוכות,וכבר כתבתי על חיות הבר המסתובבות כאן ועל הצמחיה המיוחדת לעונה הזאת של השנה.הנסיעה ברכב טובה מאד ואין פקקים כאן ולא רמזורים..לבד ורחש המנוע..

אורניהו

New member
מושב יערה והטיגרט..וחניתה מעל

ואותו הכביש העוקף ויציאה לשטח...הטיגרט הנראה כיום מחנה צבאי ופעם מבנה משטרה בריטי ששמר על דרכי הגליל.

אורניהו

New member
אל תזלזל בזלזלת הקנוקנות.המטפס

הנהדר והנפוץ בגליל והפריחה אוטוטו..

אורניהו

New member
חזירים המון ועקבותיהם..בבוץ

הסימנים הברורים ביותר הם הפיכת הקרקע לחיפוש שורשים לחים למאכל,והעקבות נראים כך..[משקלו קרוב ל60 70 ק´ג

אורניהו

New member
חית בר ..הגירית המצויה וביפן היא..

נחשבת לסמל הגבריות[ואולי בגלל ההזדווגויות הרבות המתמשכות כל ימי השנה] בשרה טעים מאד אבל בגלל המצאות חידק מסויים אסורה למאכל.[טריכונוזיס-תולעת טפילית] אני מצאתי אותה באפיסת כוחות על אם הדרך..והיא כנראה בהמלטה ..

אורניהו

New member
ותמונה נהדרת של האלון/בלוט מצוי..

וזה מסוג האלון הקטן ביותר[סינדיאן]

אורניהו

New member
וכאן ארוחת הבוקר..מול המונפור

ותגיד לי איך זה שבכל טיול אצלך אני רואה שני כוסות..למי?

אורניהו

New member
המרווה או המרמיה..כעת היא צומחת..

בעליה המריחים בגלל..האלקלואידים.והיינו שמים ענפים כאלה בערימת המגבות בארון בשביל הריח! וברכב זה נהדר ומריח...והכי חשוב שכחתי..בתוך התה

אורניהו

New member
והכי הכי נחמד היה..בקיבוץ אילון

שם בדרך..ל ראיתי את הקטנים האלה,וכבר שלחתי את התמונות למשק!

אורניהו

New member
וכלנית אדומה אחת..לכולכן. ואולי

היא לא מרשימה כמו הורדים ההם..אבל היא פרח בר

אורניהו

New member
לטייל זה לא חוכמה גדולה..תופסים יום

חופש פעם בשבועיים ויוצאים מהמשרד הטחוב..חבר´ה אתם/ן שוכחים..את הגיל..וכמה זמן עוד נשאר,תסכמו בבית שיום אחד בשבועיים אתם/ן מקדישים לנפש..לטבע.כי יום אחד זה יהיה מאוחר מדי!

maxima

New member
אורניהו.......תמונות נפלאות של

הגליל מעורר געגועים והצדק איתך בענין הטיולים

אורניהו

New member
את יודעת כמה זה קל..לא צריך כספים

רבים רק רצון..כמה גרושים לדלק..סנדביצ´ים מכינים בבית ואני אוהב עם חביתה,תרמוסון אחד של תה טוב,ושתי ספלים...ויום חופש לבקש כמה ימים קודם מבעל הבית,סך הכל עבודה זה לא הכל בחיים.וכבר אנחנו חמישים ויותר..ואומר יותר מזה בגילוי לב..אני עבדתי שנים ארוכות מאד בעבודת משמרות..ימים ולילות שבתות וחגים לא מעט..ערבי כיפור וראש שנה..פסח וליל הסדר פספסתי לא מעט.עד שאמרתי די..לפני שנים מספר החלטתי שאני מפסיק עם השבתות,אז כל החברים אמרו לי אז....היי תפסיד המון כסף,,תוספות אחוזים...לא וזהו והתחלתי להיות כל שבת עם הבנות והמשפוחה..ואחר כך מטיסים אותך לפנסיה ומי יודע ומי זוכר וכסף...תודה לאל.בגלגול הזה מיליונרים לא נהיה.ובשביל אורח חיים שכזה..לא צריך כספים גדולים,

maxima

New member
אורניהו ...אני בחופש........./images/Emo13.gif

כל השנה אבל לנסוע לבד זה לא כל כך נעים

maxima

New member
למה שילה???

מה יש לחשוב??
אולי אני צריכה לחשוב אם להצטרף

למעלה