כאילו, הלו

כאילו, הלו ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo56.gif

היום בשעה 17:00 יתארח דני סגל מחברת סוני אריקסון בפורום סלולארי. דני הוא מנהל מותג סוני אריקסון, שהוא שילוב של שתי החברות, במסגרתן יצאו לשוק דגמי הטלפון הסלולארי: T200, T300, P800 והדגם החדש שנחנך לפני מספר ימים: T68i. אתם מוזמנים כבר עכשיו להכנס ולשאול שאלות בנושא.

Shabloolit

New member
../images/Emo32.gif ניצוליישן ../images/Emo32.gif

המפ.. שמתי לב שרוב הפאנפיקים כאן מבוססים על הארי פוטר... אני לא ממש אוהבת את הארי פוטר =\ ורציתי לדעת אם מישהו כאן כותב פיקים של סדרות מהסוג של ערוץ 3? [סמולוויל, בנות גילמור, חברים , תהרוג אותי וזהו, i think you got the point. תודה שבלולית

Lizz

New member
חלקית, אני

ואני גם יודעת איפה אפשר להשיג המון כאלה - אבל רק באנגלית, מצטערת.

ffiendd

New member
ניצול2

תגידו לי- כבר היה לכם מפגשפורום? אולי בקרוב יש? ושמישהו יתן לי את האיסיקיו צ´ילו!

ffiendd

New member
../images/Emo46.gifמ-א-ק-פ-י-צ-ה!

אי אפשר כבר לענות להודעה?! אי אפשר להגיב! אאאאאאאאאאאארררררררגגגגג...אני בקריז!!!!!!!
...ואל תדאגו זה לא באשמתכם, זה באשמת מישהו אחר! א...א...אאאאאאאאאאררגגגגג!!!!! ווטאבבבבבבברררר!!!!!!!!! מ-י-ש-ה-ו מ-ו-כ-ן ל-ת-ת ל-י א-ת ה-א-י-ס-י-ק-י-ו ש-י-ל-ו-?-! בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבעעעעעעעע לי להקיא! |תפוזטיפש|נהיה ממש סנוב לאחרונה, שמתם
?

למעלה