כאב / לחץ מתחת לצלע ימין

דובילרה

New member
כאב / לחץ מתחת לצלע ימין

כבר יומיים בערך יש לי כמו לחץ או כאב עמום תחת הצלע יכול להיות שהעובר התמקם לו שם איכשהו? בעיטות אני מרגישה בכל מיני מקומות שונים בבטן. או שהוא ממש אבל ממש אקרובט או שאני לא יודעת מה הולך שם! שבוע 27+4 דובילרה, שמתענה אבל נהנית בו זמנית

anna77

New member
מה הגובה שלך?

לנשים קטנות לפעמים קורה שהרחם לוחץ על הסרעפת. לחמותי הייתה בעיה כזאת בהריון והיא ממש פיצית. תתייעצי עם שרון שיאצו (כאן בפורום), בטח יש לה פתרון בשבילך.

ר ו ג ל ך

New member
לא יודעת אם יש קשר לנשים קטנות

זה קשור למיקום העובר היה לי את זה גם בהריון הקודם....ואני לא קטנה כל כך (בגובה)

baboola

New member
אני חיה עם הכאב הזה כבר כמה חודשים

הקטנצ'יק שלי "גר" לו בצד ימין באופן קבוע וכתוצאה יש לי כאב דומה למה שאת מתארת, באופן כמעט בלתי פוסק. בחודשים מוקדמים יותר הכאב היה הולך וחוזר, אבל בחודש ומשהו האחרון זה ממש קבוע, מרגע שאני מתעוררת בבוקר ועד שאני הולכת לישון. הרופא אומר שזה נורמלי, אבל אני לפעמים ממש משתגעת מהכאב (ככל שהוא גדל זה יותר גרוע, ובמיוחד כשהוא מחליט לבעוט במרץ או להרים את הטוסיק) אז אני קצת "דוחפת" אותו הצידה או נשכבת על צד שמאל אם יש לי אפשרות (כשאני בבית). אני מתנחמת בזה שבעוד כחודש זה ייעלם...

כרמל333

New member
גם לי יש את אותו כאב באותו צד

אני בשבוע 30 עוד מעט 31, ומזה כמה שבועות שיש לי כאבים בצד ימין למעלה, מתחת לחזה. כאבים בלתי נסבלים - האחות בטיפת חלה אמרה לי שכנראה יש לחץ על העצב באזור הצלע הזאת כי זה מקרין לי גם לגב.... היא והרופא אמרו שאין מה לעשות, לחכות עד שהבטן תרד למטה בשבוע 34 בערך. מה שאני מנסה לעשות זה לשכב על צד שמאל ולשחרר לחץ מצד ימין - זה עוזר לפעמים.

דובילרה

New member
תודה על התשובות

נחכה בסבלנות שיזוז קצת, או שיגיע הזמן ללדת מה שיבוא קודם

למעלה