כאבי ראש חזקים מאוד???

אהליבה

New member
כאבי ראש חזקים מאוד???

אני היום בשבוע 15+3 (הזמן לא זז, אני מרגישה שהחרדות של ההריון הזה כבר נמשכות יותר מ15 שבועות) מאתמול בלילה יש לי כאבי ראש מאוד עוצמתיים. אני מרגישה את המצח, ומעין לחץ על קדמת הראש. אני שותה המון, לפחות 3 ליטר ביום, והיום יותר מזה. בקושי אוכלת, ומה שאוכלת מקיאה, אבל אם לא מתה מתת תזונה, כנראה שמשהו בכ"ז נכנס. לחץ הדם שלי לא אמור לגרום לכאב ראש, כי הוא לא גבוה. (להפך, די נמוך. 90/50 וגם פחות מזה לפעמים) אין אנמיה או משהו אחר שיגרום לכך. התקשרתי לרופאת הפריון שלי, שבתקופות מסויימות נאלצת לתפקד כפסיכולוגית בדימוס, וביקשתי שתגיד לי שאכן, אין קשר בין זה ובין ההריון. (הייתן צריכות לשמוע אותה, כשהיא רק שמעה את קולי בטלפון, מייד שאלה בבהלה: "מה קרה?" כי זה מה שנהיה ממני, כנראה. אחת שמתקשרת לספר שמשהו קרה. היא כנראה היתה בטוחה שאני עומדת לומר שאין דופק או משהו כזה) לדבריה אכן אין קשר ובבקשה שאני אבטיח לה לא לעשות מחר אולטרסאונד, כי היא נשבעת שזה לא קשור להריון. אכן הבטחתי. הייתי בעבודה בצמוד למכשיר האולטרסאונד, ובגבורת נפש לא בדקתי אותי. (יש לי סקירה ראשונה ביום שלישי. נסתפק בזה לעת עתה) ועכשו תשאלו אותי, אם יש לך כאבי ראש חזקים, למה את על המחשב במקום במיטה? אז זהו, שהייתי חייבת כמה דקות לאכול משהו (ענבים) כדי שאוכל לקחת מטפורמין נוסף ואספירין. ואני זזה לישון. סתם רציתי לשתף.

זה כן יכול להיות בשל לחץ דם נמוך

וגם בשל השתיה המרובה ואי האכילה. כמובן, לעדכן את הרופא. אישית, ON & OFF היו לי כאבי ראש עזים בהריון (תחת קלקסן ואספירין), אצלי היה בזה גם מרכיב של גודש בריריות, כלומר, מעין סינוזיטיס, וכרית חמה על המצח הקלה מאוד.

אהליבה

New member
אז מה עושים?

אני לא יכולה להעלות את לחץ הדם שלי בכוח. לפעמים הוא עולה בעצמו אפילו עד 110/70 אבל זה לא שהוא שואל אותי מה לעשות. אי האכילה הוא או בגלל תאבון מאוד ירוד, או בגלל שאני מקיאה מייד אחרי האכילה, כך שגם לזה אין פתרון ממשי. לשתות המון זה מה שנשאר לי. אני מניחה שעדיף כך מאשר להפחית מזה. הרופאה שלי כמובן תעודכן. היא כרגע לא בארץ אבל התור הבא אליה הוא ביום שלישי עוד שבוע. בכל מקרה, כמו שכתבתי, רופאת הפריון שלי לחלוטין לא הודאגה מזה. אין לי גודש בריריות. איכשהו הבעיה נפתרה זמנית ע"י שישנתי חצי בוקר אחרי ששלחתי את הילדה לגן. מקוה להיות בסדר. תודה לך. (מחר יש לי סקירה. אם התוצאות יהיו טובות בעזרת ה', אני מניחה שגם זה יתרום להרגשתי הטובה)

למעלה