כאבי ראש בעקבות זריקות גונאל

orange star

New member
כאבי ראש בעקבות זריקות גונאל

הי,
בחודש שעבר היו לי כאבי ראש בקטנה שחלפו עם מינון גונאל 50.
החודש התחלתי עם 62.5 ובהנחיית הרופא העלתי ל75, והפסקתי שלשום את בטיפול בעקבות כאב ראש מתמשך
העניין הוא שאני כבר יומיים ללא הזרקות ועדיין הכאב מתמשך (למעלה מ48 שעות).
מישהי מכירה? חוותה? הבוקר לקחתי 2 אקמול כי לא יכלתי כבר אבל זה לא משפיע.

מה זה אומר לגבי ההמשך? אני אמורה לעבור לivf בשלב הבא אבל יש אלטרנטיבות לטיפול אם במינונים כאלה אני סובלת?

orange star

New member
מישהי?

אני עדיין עם הכאב ראש ותוהה אם זו תופעה נורמאלית גם אחרי שמפסיקים להזריק.. אני אמורה ללכת להיבדק או משהו? הרופא שלי כבר לא עובד השבוע ורק אמר לי אתמול באופן כללי ללכת למומחית לכאבי ראש (נוירולוגית) לבדוק אם יש אלטרנטיבות/מה לעשות לקראת ivf אם אחליט ללכת על זה

menasa

New member
מסתבר...

שזאת תופעה מוכרת של התרופה, שאפילו מצוינת בעלון.
הנה ציטוט:
תופעות לוואי:

בנוסף לפעילות הרצויה של כל תרופה בזמן השימוש בה עלולות להופיע תופעות לוואי , אך הן לא מתרחשות אצל כל מטופל .ת/

תופעות לוואי אצל נשים
תופעת הלוואי השכיחות ביותר הינן: ציסטות בשחלה, כאב ראש, ותגובה מקומית באתר ההזרקה (כאב, אדמומיות, חבלה, נפיחות ו/או גירוי ).
במקרים נדירים מאוד מתפתחות תגובות אלרגיות כגון: אדמומיות העור, פריחה, נפיחות, סירפדת וקשיי נשימה. במקרים מיוחדים תגובות אלו
יכולות להיות רציניות .
במקרים נדירים מאוד, מטופלים שהם חולי אסתמה תתכן החמרה במצבם .
קיימת אפשרות להתפתחות הריון מחוץ לרחם, במיוחד בנשים בעלות היסטוריה של מחלות בחצוצרה

לכן, אני חושבת שאולי כדאי, בטיפול הבא שאני מקווה שלא יהיה, לנסות להחליף את התרופה באחרת, כי די ברור שזה מזה.

שיהיה לך המון בהצלחה!

טוליתי

New member
כן, גם אני סובלת מכאבי ראש בזמן סטימולציה.

שתייה מרובה של מים והקפדה על מספר שעות שינה נורמלי עוזרות לי.

מעבר לכך, יכול להיות שחטפת וירוס. כאבי ראש גם ללא צינון יכולים להיות סימן לווירוס.

מציעה לדווח לרופא הפוריות, ואם את יכולה להוריד הילך - כדאי.

בהצלחה בטיפול

orange star

New member
תודה לכן.. אני יודעת שזו תופעת לוואי

בפני עצמה,
אבל זה כבר נמשך כמעט 3 יממות , ולמרות שכבר יומיים אני לא מזריקה.

בכל מקרה, החלטתי לעשות הפסקה קצת מהטיפולים ... זה בשילוב עם העובדה שבUS לא ראו כלום (אף זקיק מוביל) די הלחיץ אותי

כי אנחנו ב"לא מוסברים" , ובביוץ טבעי תמיד יש לי זקיק מוביל ..

הרופא אמר לפנות לנוירולוגית שמומחית לכאבי ראש לבירור אם יש משהו לעשות, בינתיים היא בחופשה אז אני מתכוונת להתרכז בלתת לגוף מנוחה.

בהצלחה לכולן

למעלה