כאבים ותחושות מוזרות

כאבים ותחושות מוזרות../images/Emo12.gif

היום ובעצם גם אתמול קורים לי דברים מוזרים אתמול, לא אכלתי ממש ארוחת בוקר מסודרת ונסעתי לבחינה בירושלים. כל הדרך היתה לי כזאת בחילה איומה כמעט ירדתי מהאוטובוס בדרך. אני בשבוע 19 ועד עכשיו כמעט לא היו לי בחילות, וגם אם כן, כאלו קלילות. בסוף, אצתי רצתי לסופרפארם ולקחתי משהו הומאופתי נגד בחילות. לקחתי, הגעתי למבחן, קניתי סנדויץ וכוס קפה, הכרחתי את עצמי לאכול וזה ממש השתפר. במשך היום, זה בא והלך אבל הרבה יותר בקלות. בסוף עבר. היום, החל מהבוקר קורים דברים ממש מוזרים פתאום הבטן התקשתה מאד. וכל מיני כאבי מתיחה מדי פעם והבטן כואבת מדי פעם כאבים כאלו לא נעימים וכן, גם בחילות. זה לגמרי נורמלי, או שצריך ללכת לבדוק? עוד שני מבחנים וזהו ! נעמה

מאז

New member
תראי

לי די מהתקופה שלך יש בריקסטונים - שאלו התקשויות כאלו של הבטן. אני בטח לא אומר לך שלא ללכת לבדוק... אני, כשהיו לי התקשויות כאלו שממש כאבו לי והיו הרבה פעמים והרבה זמן, צלצלתי לרופא. בגדול מה שהוא אמר לי (גם עשיתי מוניטור... לא משנה) זה שצריך למדוד זמנים - אם ההתקשויות סדירות (פעם בחמש דקות למשך שעה) ללכת מיד להבדק ולעשות מוניטור, אבל אם זה לא סדיר ופעם ב.., אז, לדעת הרופא שלי (שהוא די שאנטי) אין מה לעשות, מקסימום לנוח ולשתות הרבה

דפנה מי

New member
אני לא יודעת לגבי התופעות וההתקשות

יכול להיות שהיא פשוט מרחיבה את האזור ומתמתחת ואז קצת יותר בולטת בדופן וזו ההתקשות. אולי שווה לברר... לי יש כאילו בעיטות, לא סדירות בכלל ובין 2-5 פעמים ביום (ולא כל יום) שמגיעות כאילו מהצד הפנימי של הנרתיק וזה ממש לא נעים ויוצר תחושת חוסר נוחות וטיפונת לחץ/כאב עמום ואינסטינקט לסגור רגליים. האם אלה הברקסטונים???? הבטן לא מתקשה וזה סתם תחושה נורא מוזרה כאילו משהו מחטט בקרביים ועושה בדיקה וגינלית תוך הבטן כלפי חוץ...

טוב, זה ממשיך...

אתמול נכנסתי למיטה, שכבתי לי ולמדתי (סוף סוף) ופתאום, אופס מתחת לבטן הבולטת, כלומר קצת מעל קו השיער, קצת משמאל לשביל השערות הסקסי של ההריון (זה שיורד מהפופיק עד למטה) התקשות זה לא כאב, זה רק היה מוזר ולא נעים. אחרי כמה דקות זה קרה שוב, אבל זהו. (פשוט נרדמתי אחר כך וזהו) וחוץ מזה, שוב כאב ראש. כואב כואב. שתיתי אתמול יותר מ6 ליטרים מים. אז קמתי ושתיתי וחזרתי לישון, וקצת יותר טוב אבל גם הבוקר שוב אותו כאב הראש עוד לא לגמרי קמתי וכבר ליטר מים שלם בתוכי. האמת היא שיכול להיות שזה קצת מקפה ושוקולד (אל תהרגו אותי) נגמר הנטול קפאין, ואני מאז ומעולם משתדלת לשתות רק נטול וכל פעם אני שוכחת לקנות, ובינתיים יצא לי כמה ימים איזה 2 כוסות קפה עם הרבה קפאין. וזה ידוע כגורם כאבי ראש. כן, וגם שוקולד. לא מעט. (רק שאמא לא נכנסת לפורום הזה
) בכל מקרה, האם כאב הראש יכול להיות סימן למשהו אחר, או שכמו פעם פשוט כמה ימים בלי קפה כזה ובלי שוקולד ולראות אם עובר או שלהתחיל לנסות להשיג תור אצל הרופא וכל זה. מצד אחד נראה לי קצת היסטרי ומצד שני, למה לקחת סיכון על עובי המתוק שלנו? וסליחה על ההתלבטות המוזרה שלי על הבוקר פשוט יש לי שני מבחנים היום ואני מוכנה בערך כמו מישהו שלא למד כמעט בכלל (יבורכו ממציאי המבחנים עם החומר הפתוח) אז יכול להיות שגם זה משפיע על הכתיבה המעט מעורערת שלי הבוקר יום טוב ורגוע בלי טרולים ושאר מרעין בישין נעמה

Shprintzak

New member
רוצה להזדהות בתחושות ../images/Emo4.gif

אני אומנם רק בשבוע 12, אבל מדי פעם יש לי כאבים ותחושות מוזרות כמו שתיארת. נראה לי מאוד נורמלי שהבטן תתחיל להימתח שהרי אין בה כלכך הרבה מקום לעכבר, והיא גדלה. גם ההתכווצויות זה משהו שקורה אצלי לעיתים סבירות, ואתמול בדיוק אמרתי לדובי שכנראה מכינים אותי מעכשיו ללידה, אבל הוא אמר שאני סתם קוטרית... בחילות אין לי. מבחנים ועבודות לעומת זאת, יש לי המון...

נעמושמוש' זה נשמע לי בסדר

גם לי יש התקשויות בבטן כמובן לא משהו עקבי וצפוף אך יש, חשוב חשוב חשוב - לשתות והמון ובהחלט כדאי לבדוק אם כי סביר להניח שישלחו הביתה עם הוראה לשתות, זה מה שקרה לי כי עדיין מוקדם לבדוק - תשתי ותאכלי אה?!

dorlim

New member
נראה לי שזה תוצר של אי האכילה

כי את מתארת שהמצב השתפר בעקבות אכילה ושתיה מזכירה לך שאני הגעתי לקופ"ח עם כאבי בטן בשל אי אכילה
אין מה לעשות אלא להקפיד לאכול דברים קטנים במרווחי זמן קצרים תרגישי טוב

אני אחרי מבחן אחד

ולפני השני (כבר הולכת ללמוד
) ומרגישה קצת יותר טוב. אמא שלי אמרה לי שיכול להיות שזה תנועות ויכול להיות שיש התכווצויות והתמתחויות וזה בסדר. כבר שתיתי המון המון המון היום (נראה לי שעד עכשיו עברתי את ה -3 ליטרים ועוד היד נטויה, וכך גם השירותים....) וגם אכלתי כמו שצריך. ובאופן כללי קצת יותר טוב. חוץ מזה, הסנטר שלי נראה כמו בית גידול לחצ'קונים, וזה כנראה כי חיסלתי השבוע לבד!!! חצי עוגת מוס שוקולד וזה בלי לדבר על כל שאר הדברים הרעים והחטאים שאכלתי בשבוע שעבר. אני מנסה להשתדל לאכול נכון, אבל קצת מוותרת לעצמי מדי. טוב, אני הולכת להמשיך לשתות וללמוד, ותודה על כל התגובות. עוד מבחן אחד ודי (ושתיים וחצי עבודות ושני קורסי קיץ, וזהו). להתראות נעמה

dorlim

New member
טוב לשמוע שאת מרגישה יותר טוב ../images/Emo13.gif

ובהצלחה במבחן

למעלה