יש!

st dragon flame

New member
יש!

http://news.walla.co.il/?w=//758931 סוף כל סוף האיש שמחריב את החברה הישראלית הולך הביתה. יום מאושר!

אשרת

New member
יום אבל לאוכלוסייה העובדת למחייתה

שוב פעם יותר מ-50% מההכנסה תעבור לאוכלוסיות אוכלות חינם. :(

Azazel

New member
../images/Emo128.gifשופר שינוי אמרה את דברה.

כמה חבל שאשרת האמיתית לא יכולה לדבר.

אשרת

New member
ומעבר לזה?

התייחסות לכך שהאנשים שעובדים עלולים שוב פעם לתרום כמעט את כל משכורתם למדינה?? אתה בכלל אי פעם חשבת איך זה להקריב את חייך האישיים , לשרוף המון שעות בעבודה, ואחרי זה חצי מהמשכורת שלך הולכת לאנשים אשר לא ממש ששים לעבוד ומעדיפים את הבטחת ההכנסה מאשר עבודה?

st dragon flame

New member
אני רואה שאת לא קוראת עיתונים

את חייה על הירח? ראית את דו"ח העוני? ביבי הופך אותנו למדינת עולם שלישי. המדיניות שלו היא מה שהרס את כלכלותיהן של מדינות דרום אמריקה. האיש הזה לוקח קיצבאות מהנכים, הזקנים והחולים ונותן אותם לבעלי ההון-הוא יוצר פה אוליגרכיה כלכלית. פועלי כל העולם-בנפול אויבך, עשה מסיבה! :)

אשרת

New member
הלו!

כנראה שאתה קורא רק אתמ ה שאתה רוצה תגיד לי העשירונים 5-8 נראים לך כמו עזים?! זה בדיוק השכבות ששינוי מייצגת--> בם וודאי לא בעלי ההון. דבר שני, האם אתה יודע ממה שכבת העוני ברובה בנויה? לא מהזקנים ולא מהנכים. מאלה שמביאים הרבה מאוד ילדים לעולם, ולא ממש חושבים כיצד לפרנס אותם. את כולם. למה לאם חד הורית יש 8 ילדים?!

st dragon flame

New member
קישקוש

אחוז השכירים מקרב העניים עלה! רוב מקומות העבודה שהתווספו היו משרות זמניות או חצאי משרות. לרוב האמהות החד הוריות ממש אין 8 ילדים, זה פשוט שקר גס. כל הקפיטליסטים והנאו ליברלים מנסים לעשות דימוניזציה לעניים כדי שיכולו לבטל את התערבות המדינה במשק ולהשאיר את העניים לגורלם, אבל מה לעשות שהמציאות לא עובדת ככה.

אשרת

New member
קישקוש?

תפתח את ידיעות אחרונות ותקרא בדיוק מי מרכיב את רוב שכבת העוני, אני משערת שאין לך תאור בסטטיסטיקה ולא עשית מחקר מדעי על מנת לגבות את הנתונים שלך, נכון? לפני שתקרא קשקוש לדברים של מישהו אחר, תבדוק מעט את הדברים לאמהות חד הוריות אין גם ילד אחד או שניים. ולא ברור לי למה את החושב שאף אחד לא רוצה לעזור להן. תגיד לי--> חצי משרה עדיפה מכלום? או לא עדיפה מכלום? אם תחשוב על זה, כל משרה הינה משרה מזנית, כי בנוקדה כלשהי אתה תעזוב, אם זה על ידי פיטורים או על ידי יציאה לפנסיה. אם אתה טוב במה שאתה עושה, אתהתשאר ויתגמלו אותך יפה, אם לא -- חפש עבודה שיותר תתאים לכישורים שלך. ככה זה עובד. אף אחד לא עובד אצלך ואתה לא תגיד לאנשים איפה לשים את הכסף שלהם. אגב אותה אם - הופיעה גם כן בעיתנוות היום, אז אני משערת שגם העיתונות היא נאו ליברלי וסופר קפיטליסטית. נכון? אולי המציאות היא לא ממש מה שאתה רוצה לחשוב, וכי הדברים קצת יותר מרוכבים. שהחרדים והערבים יפסיקו להשריץ את הילדים שלהם מבלי לדאוג לפרנסתם , תאמין לי שהעוני ירד, ירד פלאים אפילו.

chiff4

New member
הייצוג הזה של שינוי

של בעלי ההון הקפיטליסטים שכביכול הם מסכנים וחסרי אונים עושה לי בחילה .אני לא מאמין שהתלהבתי (וקיוויתי להצלחה גדולה שלה) בבחירות מהמפלגה הזו שבסופו של דבר לא עשתה כלום כל המושב הזה!

אשרת

New member
הנקודה היא ששנכם חיים בעולם

שכולו סיסמאות יפות אבל לא מציאותיות בכלל. אנחנו ריאנו לאן מדיניות הסוציאליטת שלכם הובילה - לאסון. אתה באמת חושב שאני משקיעה המון כסף , זמן בלימדוים שלי על מנת שאיזה חרדי שמשמריץ ילדים עד אין סוף ירוויח על חשבוני?! יש לעזור למי שבאמת זקוק לעזרה, ולא לאנשים חסרי אחריות. הגיע הזמן שאנשים יקחו אחריות על המעשים שלהם, ואם הילדים שלהם יצטרכו לשלם את המחיר, אולי זה יגרום להם לחשוב פעמים לפני שהם מביאים המון ילדים לעולם, כאשר אין ביכולתם לכלכל אותם.

st dragon flame

New member
המדיניות הסוציאליסטית עובדת

עד עליית הליכוד לשילטון הכלכלה הישראלית שגשגה-המשבר הכלכלי בא בשנות ה-80, אחרי שנים של שלטון של בגין והליכוד. הסוציאליזם עובד גם במדינות צפון ומערב אירופה.

אשרת

New member
ממש עבדהההההההה

בגלל זה המדינה כמעט פשטה את הרגל אחרי שאתם עזבתם את השלטון... וכמובן, שתמיד היה כסף, כי היה לכם ממי לקחת והיה לכם את מי לשחד- את החרדים.

st dragon flame

New member
מתי?

מאז שנות השבעים, כשהליכוד עלה לשלטון וההשקעות המטורפות בשטחים, כבר אין ממש סוציאליזם.

אשרת

New member
מתקופת ברק...

כאשר צריך להאשים את הימין , מאשימים. אבל גם אתם, בתוך מפלגת שמאל, עלאק, נגד ההתנחלויות עלאק, השקתעם לא מעט בשטחים, אז מאיפה החוצפה שלכם בדיוק לבקר את שרון על משהו שאתם בעצמכם עשיתם?!

אתה צוחק? המשבר בכלכלה

הישראלית התחיל מאז מלחמת יום הכיפורים (בממשלת רבין הראשונה). ברור לחלוטין שבראשית שנות ה-80, הליכוד עם מדיניות 'להיטיב עם העם' תרם לדבר. אבל יצחק מודעי מהליכוד הוא זה שהוציא את כלכלת ישראל מהבוץ באמצע שנות ה-80, ופרס הכושל בתפקידו כשר אוצר (ביחד עם ביילין) דירדר אותה בחזרה. העבודה כבר מזמן אימצה את המדיניות הכלכלית של הליכוד והסוציאליזם הוא נחלת עבר.

Lord Buksht

New member
???

פרס הוריד את האינפלציה לקרוב ל25%, זה נכון שזה לא מספיק טוב, רק שלפניו האינפלציה הייתה מעל 350%, ואתה יכול לבדוק את זה אז אל תדבר שטויות

לא פרס, אלא יצחק מודעי מהליכוד

שכיהן כשר אוצר בממשלת האחדות. פרס כשר אוצר, עם הפודל שלו ביילין, היה כישלון חרוץ בתקופת ממשלת שמיר השנייה.

st dragon flame

New member
קישקוש!

גם אני קראתי את אותה כתבה כמוך. אומנם לא הרוב הוא שכיר, אבל אחוז השכירים עלה. ויש די הרבה מבקשי עבודה שלא נענים, כך שלא כל המובטלים הם פרזיטים שמנצלים את המדינה. כי מנהלים לא רוצים להעסיק אדם בן 40. אני מתנגד לקצבאת ילדים לא מוגבלת (כמו שכבר אמרתי לך פעם). ואיך אני יודע שלא רוצים לעזור להן? כי על אף ההבטחה של ביבי, החד הוריות שמצאו עבודה לא קיבלו את המענקים שלהם עד שהעיתונות התערבה, כי הקצבאות שלהן ירדו והכי הרבה-כי האידיאולוגיה של ביבי (ושל שינוי) גורסת כי המדינה לא צריכה להתערב בשוק, ושכל אדם לעצמו-משמע, שלא עוזרים לחלשים (ביניהם החד הוריות). חצי משרה לא מאפשרת לאדם לכלכל את עצמו ואת משפחתו. משרה זמנית ז"א בחברות כוח אדם-בלי תנאים סוציאלים, שכר מינימום (שלא ממש אפשר לחיות ממנו), יותר משמונה שעות עבודה ליום והמעביד יכול לפטר אותך מתי שאתה רוצה. אני לא אגיד לאנשים איפה לשים את הכסף, אבל אם יהיה לי רוב בכנסת, אני בהחלט יכול לקחת מהם מיסים. ערך החופש בדמוקרטיה הוא מממש לא אבסולוטי, לא כל אחד עושה מה שהוא רוצה. יש גם ערך של שיוויון! יותר מזה, ערך החופש נובע מהעובדה שהאנשים שווים (עפ"י הדמוקרטיה).

למעלה