יש!!!

itai90

New member
יש!!!

במזל טוב הצליח לי כישוף הגשם
אני בדרך כלל לא מתעשק במזג האוויר( זה לא טוב כי זה מפר את האיזון שלו) אבל אתמול אחלתתי לנסות וזה עבד זה לא היה אם נרות או משהו זה היה פשוט מאוד בברכת האור פם ששמח מאוד

DaniZisserman

New member
זה לא נראה לך קצת מגלומני?

היתה תחזית לגשם כבר בתחילת השבוע... בכלל - לעשות "כשפי גשם" במהלך החורף ואז להתלהב שזה מצליח זה קצת נאיבי.. זה כמו שתסע לקוטב הצפוני ותעשה כישוף של "זימון שלג", וכשהשלג יתחיל ליפול (מה שהוא עושה *רוב* הזמן שם) תתחיל להרגיש שאתה מכשף גדול...:) דני

itai90

New member
הי

א. אני לא רואה חדשות אז לא ידעתי את זה ב. כול הכישופים שלי פועלים אני יודע שזה לא חוכמה גדולה לעשות את זה בחורף עשיתי את זה בגלל החו הכבד ששרר לפחות אצלי באזור עד אתמול הלכתי אם קצרים ג. אני לא קורה לעצמי מכשף גדול אני אפילו לא קורה לעצמי מכשף למרות שאני עושק בכישוף כבר 4 שנים במודע ועוד 4 שנים לא מודע אז לפי דעתי אני עדיין מתלמד בברכת האור פם

אם זה לא במודע

אז לא עסקת במאגיה. פשוטו כמשמעו. מאגיה מתרחשת בראש ובראשונה מתוך מודעות. ורק בקשה אחת קטנה. אני מבין את בעייתך ומודע אליה, אבל "עוסק" תשתדל לכתוב כמו שצריך... "עושק במאגיה" או "עושק בכישוף" נשמע פשוט יותר מדי מצחיק וזאני מתפוצץ מצחוק כל פעם מחדש
בקשר להורדת גשם - הכישוף הכי טוב להורדת גשם שאני מכיר מנצל היטב את חוקי מרפי - תשטוף את האוטו! אחרי זה בטוח ירד גשם D-:

PooKiPsiT

New member
אבל שכחת את החוק השני (או השלישי..)

אם הוא ישטוף את האוטו דוקא בגלל שהחוק אומר שאחר כך ירד גשם - לא ירד גשם!

itai90

New member
בקשר ללא מודע

התקופה של הלא מודע היתה שרק היתענינתי במאגיה קראתי ספרים מאמרים וכו לפי ההגדרה פה של כישוף אז עשיתי את הכישוף הראשון שלי בגיל 10 אחרי שנתיים של לימוד החלק המודע היה כשאני הפכתי את המאגיה לחלק מהחיים שלי יש לי הפרדות שונות ממה שאתה מתכוון אז לפי ההגדרות שלך אני עוסק במאגיה 8 שנים טוב אני לא מתנגד בברכת האור פם

L e s t a t

New member
זה יחסית חלש

אני עושק במאגיה כבר הרבה זמן כך שאני יודע איך לגרום לטלפון לצלצל - אני נכנס למקלחת
מי שרוצה להבין מילה ממה שנאמר כאן - שיקרא את הספר "חוק מרפי" ("Murphy´s Law")* --------- *לספר יש שתי מהדורות, חנויות שמוכרות את המהדורה הראשונה לא יכירו במהדורה השנייה, בחנויות שמוכרות את המהדורה השנייה יאזל המלאי של המהדורה הראשונה, לכן כדי למנוע את הסיבוך הזה כעת יש ספר צהוב אחד בשם חוק מרפי שמכיל את שתי המהדורות.. (קטע מגב הספר).

itai90

New member
הי

אהבתי את החוק מרפי אני לא רוצה לומר שאניעוסק במאגיה הרבה זמן אני יודע שאני צריך ללמוד עוד הרבה אבל צריך להתחיל מאיפה שהוא לא ובקשר לכישוף גשם לי זה אף פעם לא קרה שיום אחד יורד כולו עננים בשמים ויורד גשם ויום למחרת ויום לפני אין ענן באופק אולי לכם אבל לי לא קרה בברכת האור פם

bewiched

New member
איזה מין כשפים אתה עושה?מה היה הכיש

הכישוף הראשון שאי פעם עשית?

למעלה