יש

יש ../images/Emo23.gif ../images/Emo13.gif

בהתרגשות רבה ובשבח והודיה לקב"ה שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן המרגש הזה, אני רוצה להודיע לבנות המקסימות שהיום הייתי בא.ס. וראיתי את הנס המופלא הזה הגדל בתוך רחמי. אין מילים לתאר את גודל ההתרגשות, לראות משהו זז ומרקד וקופץ לו בהנאה ממש בתוכי! אני רוצה להודות לכל בנות הפורום המקסים הזה על כל התמיכה! חיכינו 13 חודשים תמימים ליום הגדול הזה! ואני רוצה לאחל לכולן שהחודש ממש כולן יהיו בהריון!!! וכמובן מפזרת עליכן המון המון אבקה עם המון אהבה וכמובן כל תפילותיי אליכן! בחודש הבא כוווולן בהריון

Baily

New member
../images/Emo23.gif כמה מרגש ../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

מזל טוב מקסימונת

תודה חתיכה!

ולמען הסדר הטוב, שכחתי להוסיף איזה "סימני הריון" היו לי לפני שבדקתי (ובעצם גם לך היו אותם סימנים):
הרגשה פנימית? לא!
גודש בחזה? שום דבר ועד היום קצת כאבים קלים קלילים...
בטן קשה? מה זה???
חצ'קונים? מזמן לא היו לי כאלה פנים חלקות....
ורק לפני שבוע (שבוע שישי) התחילו הסימפטומים הבאים:
בחילות
פוי
עייפות רצחנית ממש
וגם עכשיו זה לא מי יודע מה משתפר... אז לכל הבנות שרוצות סימני הריון: לא תמיד יש! וגם אם יש סימני הריון - לא תמיד זה מורה על הריון! לי היו מלא סימני הריון כשלא הייתי בהריון... קורה, מה לעשות, הגוף מתעתע בנו... ושוב - בהצלחה לכל הבננות!

ענברי10

New member
האבקה הכי משובחת בעולם!!!

איזה כיף, אני כל כך שמחה בשבילך. שיהיו לך 9 חודשים קסומים...

JinaJina1

New member
מזל טוב !!!!!!!!! איזה כיף!!!!!!!!!

מאחלת לך הריון קל ותקין!!!!!!

../images/Emo24.gif איזה כיף!!!! מזל טוב!!!../images/Emo140.gif

מגיע לכם!!!!! האבקה שלך היא הכי איכותי אז אני ממלאה ה-מ-ו-ן ממנה ב
הגדול ביותר שלי!!! שיהיה לך הריון מדהים!!!!!

o s h k o s h

New member
מזל טוב על ה-../images/Emo23.gif! ושימשיך להיות

תקין ובלי הרבה תופעות
...מצטרפת לתפילתך לראות
מכל בנות הפורום הזה עוד החודש (טוב, הוא רק התחיל....
)...

מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

שאלתי באמת לאן נעלמת בזמן האחרון. שמחה לקרוא עדכון כזה טוב! שיהיה הרבה הרבה מזל טוב!

../images/Emo65.gifמיליוני מזלטובים../images/Emo65.gif

המון המון אושר, בריאות ומי יתן ובקרוב תראי את הדבר הקטן הזה זז, מרקד וקופץ לו בהנאה בגן המשחקים ליד ביתך

לי 10

New member
../images/Emo20.gifמגיע לנו, המון ../images/Emo49.gif../images/Emo20.gif

ההודעה שלך ממש ריגשה אותי. אני מאחלת לך רק טוב.. וכמובן מצטרפת לתפילות..

יקרתי מזל טוב ענק../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo57.gif

ואוו איזה הודעה מרגשת נשמתי....... אני כל כך שמחה ומאושרת בשבילכם מאחלת לך המשך קל ותקין
ושהבחילות והעיפות יעברו מהר והכי חשוב שתהני מכל רגע ורגע{כמו היום נהנת נכון?} ומה עוד? כל מה שאת רוצה ומצפה שיתגשם. נ.ב. עדיין אין לי אפשרות לשלוח/לפתוח מסרים אישיים. אוהבת
ליאור
בשביל האבקה המשובחת.....{אם נשאר לי.....}

המון המון מזל טוב../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif../images/Emo95.gif

מנסה חזק להידבק באבקה- כי החודש הזה הוא החודש ה-13 שלנו לניסיונות, ואני ממש על סף יאוש... מאחלת לך הרבה כייף ורק אושר, וכמובן-שהבחילות יעברו בקרוב ותהני מההריון. מזל טוב ובהצלחה!

למעלה