יש שם מישהו? כי יש לי שאלה בעינייני

oggi2

New member
יש שם מישהו? כי יש לי שאלה בעינייני

עוגות ולא בא לי סתם להקליד
 

ששק

New member
מה שכיף כאן...ש....

תמיד יש כאן מישהו....
 

oggi2

New member
קצת אחר כך....

טוב אנחנו לא מסונכרנים אז אני אשאל עכשיו- בעיניני מלוחים וזה אני תמד משנה ומחליפה בין חומרים עם אחוזי שומןנמוכים יותר (לא מטעמי דיאטה אלא העדפה כזו) אבל במתוקים זה תמיד מפחיד שעל זה יפול דבר, אז מה קורה אם אני מורידה כמות חמאה בעוגה/עוגיות/מלית (שבזה אני דווקא די נועזת וכבר החלפתי וראיתי כי טוב), את סוג השמנת או מספר הביצים, מה העקרון שמסתתר פה? תודה לכו-לם
 

sjarjar

New member
בעמוד המאמרים שבפורום

תמצאי מאמר ב-2 חלקים העוסק בחומרי האפיה ותפקידם. שם תוכלי ללמוד קצת על התאוריה של האפיה והחומרים המשתתפים בה.
 
למעלה