יש קריאה לעצומה

יש קריאה לעצומה

כנגד השביתה מופיע בפורום האגודה של אוניברסיטת תל אביב למי שרוצה משאל או הדברות מסוג אחר במדינה דמוקרטית זה לא שאנשים בעד העלאת שכר, אלא רוצים ללמוד ולא לבטל את הסמסטר...שביתה לטווח לא ידוע...בעייתי... ויש פה קידום פוליטי של עסקני האגודה.

ayelet2004

New member
חבל שאנשים חושבים

לטווח הקצר ולא לטווח הארוך! בגלל זה המדינה שלנו נראית ככה....לא רק בתחום ההשכלה אלא בכלל!!!

moran f

New member
הבעיה האמיתית

היא שאנשים חושבים, נקודה. אם אנשים היו מפסיקים לחשוב ופשוט עושים מה שאומרים להם, הכל היה הרבה יותר פשוט.

SpyKid

New member
הפסיקי לכתוב.

אל תחשבי על זה, פשוט הפסיקי.

זה לא כנגד השביתה אבל זה בהחלט מבורך ומכובד

http://www.petitiononline.com/tastrike/petition.html אנו, סטודנטים באוניברסיטת תל-אביב, מוחים בזאת נגד התנהלות אגודת הסטודנטים שלנו. שביתה היא עניין רציני. במיוחד אם הכוונה היא להחריב סמסטר שלם, תמורת מאבק שלא רואים את סופו, בעיקר כי שיקולים פוליטיים הביאו את ראשי האגודה להודיע על החרמת שרת החינוך, כך שלאחר ימים ארוכים כלל אין משא ומתן. גם השיטות לא מקובלות עלינו. שריפת צמיגים, אלימות וחסימת כבישים אינם הדרך בה היינו רוצים שמי שמייצג אותנו יתנהג. חלקנו מתנגדים למאבק כולו. חלקנו מתנגדים לדרך בה הוא מתנהל. כולנו מאוחדים בדעה שלא ייתכן שההחלטה לצאת למאבק כזה מתקבלת בלי לשאול לדעתנו, בלי לערוך הצבעה מסודרת, בלי לבדוק עם הסטודנטים מה דעתם. זו הדרך בה פועלים בדיקטטורה. זו לא הדרך בה פועל מי שמייצג אותנו. אנו קוראים לערוך משאל מסודר בקרב הסטודנטים (בדומה לסקרי הערכת ההוראה והשירות), בהקדם האפשרי, ולשאול לדעתם בנוגע להמשך השביתה. על החתום, סטודנטים באוניברסיטת תל-אביב http://www.petitiononline.com/tastrike/petition.html

lemmacantor

New member
אז מה, באת''א גם רוב הסטודנטים נגד הכיבוש

אז לתת הכל לערבים -). העצומה לגיטימית ולא כל הסטודנטים חייבים להסכים אם השביתה, אבל הרוב החליט על שביתה. כל מי ששובר את השביתה פוגע בחבריו לספסל הלימודים. אל תשברו שביתה, לנסות ולהשפיע על ראשי האגודות בבקשה זה לגיטימי

אליהו ד

New member
יא וואלי וואלי ששון ולהקתו חוגגים בקולנוע

תגיד לי איפה כתוב שהאוניברסיטה זה השטח של האגודה ומה שהיא אומרת תקף ? זה נראה לך ממשלה כאן? תגיד לי אם אין לי 99 שקל לשלם לאגודה בשביל להרגיש שייך , מה קורה אז? אני גם שובת ? ואם אני לא שובת - מה , איפה בדיוק כאן הזכות שלך להפריע לי בחיים ? תחשוב על זה . ואל תענה לי שה"רוב" באגודה . גם "הרוב" בכל מיני מקומות בעולם החליט ועשה כמה דברים מאוד לא אנושיים ומאוד לא הוגנים .

למעלה