יש ציונים במתמטיקה אופיר לא טעינו!!!!!!!
D DaSiLDhoRF New member 6/7/06 #19 בסדר. זה מסביר למה אתה כתום, גמד ומכוער. אבל גזר אמור להיות טוב לפחות לעיניים לא?! כנראה שאתה אוכל גזר מקולקל
בסדר. זה מסביר למה אתה כתום, גמד ומכוער. אבל גזר אמור להיות טוב לפחות לעיניים לא?! כנראה שאתה אוכל גזר מקולקל
M Ms UnderstOod New member 12/7/06 #24 חחחח זה בדיוק מה שאני אמרתי לעידו! אבל הסרתי את החרם אחרי שראיתי אותו הולך מכות עם יוני מייזליש או שהייתי נורא שיכורה
חחחח זה בדיוק מה שאני אמרתי לעידו! אבל הסרתי את החרם אחרי שראיתי אותו הולך מכות עם יוני מייזליש או שהייתי נורא שיכורה
ה הדרדרית New member 5/7/06 #10 98 ב5 יח"ל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה! הההאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!! איזה צרחות, אללה יסתור.. הבאתי אותה לבצפר המגעיל בהפוכה אחרי הציוני הגשה הארורים.. מגיע להם, הצלחתי!@!!!
98 ב5 יח"ל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה! הההאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!! איזה צרחות, אללה יסתור.. הבאתי אותה לבצפר המגעיל בהפוכה אחרי הציוני הגשה הארורים.. מגיע להם, הצלחתי!@!!!
מ מסתבר New member 6/7/06 #14 איך לעזאזל קיבלתי 97 ב004? טוב, הכלבה ריככה את השוק כשהגישה אותי על 70...