יש פי תלמיד/ה של חגית ניצני???
ס סוסה פראית New member 20/1/03 #3 גם אני.... למה??? אני (סוסה פראית) ורד (VeReD1) אלה (אלה פלפלת) עינת (love horses לא?!) וזהו.... נראה לי...
גם אני.... למה??? אני (סוסה פראית) ורד (VeReD1) אלה (אלה פלפלת) עינת (love horses לא?!) וזהו.... נראה לי...
ס סוסה פראית New member 23/1/03 #6 מה זאת אומרת איך היא מדריכה???????? ואלה תכתבי את המחירים אני לא זוכרת במדויק...........
D dearanita New member 23/1/03 #7 איך היא מדריכה ז"א : באיזה שיטה היא עובדת - long & low או גבוה ואם היא מלמדת לעבוד מהיד או מהישיבה ומהרגל והאם היא שמה דגש ומקפידה על ישיבה... דברים כאלה...
איך היא מדריכה ז"א : באיזה שיטה היא עובדת - long & low או גבוה ואם היא מלמדת לעבוד מהיד או מהישיבה ומהרגל והאם היא שמה דגש ומקפידה על ישיבה... דברים כאלה...
א אלה פלפלת New member 30/1/03 #8 אז ככה ../images/Emo80.gif חגית מדריכה מעולה בזראסג' היא רוכבת פרי סנט ג'ורג' היא מלמדת לעבוד מהרגליים ברור חשובה לה הישיבה אני בתור מודרכת יכולה לומר לך שאני נהנת מאוד בשיעורים המחירים תלויים בכמה זמן שיעור אתה עושה!!!
אז ככה ../images/Emo80.gif חגית מדריכה מעולה בזראסג' היא רוכבת פרי סנט ג'ורג' היא מלמדת לעבוד מהרגליים ברור חשובה לה הישיבה אני בתור מודרכת יכולה לומר לך שאני נהנת מאוד בשיעורים המחירים תלויים בכמה זמן שיעור אתה עושה!!!