יש פינוי=אין אלוהים! איך מסבירים?

יאסו יאנוס!!

ברור שאין אלוהים,אח שלי

hc46

New member
בדיוק,עוד הוכחה לאי-קיום יהוה.

אנשים שיושבים בחבלי-ארץ שאלוהים הבטיח לבני-ישראל,כלומר המתנחלים בגוש קטיף ובצפון השומרון עשו כמצוות יהוה,ובכל זאת מסולקים משם ככלבים ללא כל התערבות אלוהית לטובתם.יותר מכך,חלק מהם סולקו תוך כדי תפילה ליהוה ומתוך בתי כנסת...איזה אלוהים עלוב(או פשוט לא קיים...
)

אמונה לא נכונה באלוהים

זה שלכמה אנשים יש אמונה לא נכונה באלוהים, לא אומר שהוא לא קיים.

Yali 17

New member
אני לא הבנתי עדיין מה הדילמה פה ?

עדיין לא הבנתי על מה הדילמה פה. הרי חרב גם בית המקדש וכל היהודים הוגלו. האם זה אומר שאין אלוהים ? לא ! זה אומר שכך אלוהים רוצה. דבר ראשון הפינוי לא הסתיים והכל יכול לקרות. ואפילו אם יהיה פינוי מצלא שום דבר לא נגמר, למעשה הכל מתחיל. אנחנו נעשה טעות ואנחנו נשלם עליה. יש דברים שניסתרים מבינתינו ואולי לימים נגלה הסיבה. ועל הכל מבורך ה'

מי אתם שתחליטו מה הוא רוצה ומה לא?

מי מינה אותך לדוברת? מה את יודעת על אותה ישות שאת מכנה אלוהים? את לא יודעת כלום ולעולם גם לא תדעי

hc46

New member
כן כן שמענו,נסתרות דרכי האל...../images/Emo6.gif

כשאין לכם מה להגיד יותר אתם מוציאים את הנשק המטומטם האולטימטיבי:"נסתרות דרכי האל"... יש רק בעיה קטנה:אם דרכיו נסתרות איך את יודעת שבכלל יש את "דרכיו"?...

חחח. נכון.../images/Emo168.gif

אני יכול לתאר לעצמי שיש כדור ספוג שיכול להפיל בניינים. אבל מה זה משנה? הוא לא קיים.

pembencipolisi

New member
יש גרוש , יש אלהים ? אולי ... אם יש

ברור שלא אכפת לו משום דבר... אמר אפיקורוס: "אין טעם בעשית קרבנות תפילות נדרים ומעשי כשפים, כי לאלים למרות שהם מבורכים ובני אלמות אין ענין במעשי בני האדם."

מה הקשר???

הדתיים הם אלו שהולכים עם ראש בקיר, אה? תואיל בבקשה להציג ולו שמץ של הגיון מאחורי הקביעה הנ"ל?

Governor

New member
זה הכל בשביל הבחירה [מבע רציני]!

יהוה שוב מסתיר פניו מצאן מרעיתו, ואפשר שאינו קים מחוץ לתבן אשר בין אזניהם. אפשר שכן. אין ראיה לכאן או לשם מיטיבים היו המתנחלים לעשות לו, במקום לסמוך על אלהיהם, היו דואגים לגבוש גוש פוליטי שהיה מונע את הפנוי...

מוטי 9

New member
עשו הרע בעני אלוהים והאדמה

הקיאה אותם,ומכאן מתבקשת לה איזה מסקננות קטנטונת הדתיים עובדים את עצמם במקרה הטוב, במקרה אחר עובדי השטן.

moazin 1

New member
מוטי פייטון אתה הוזה בהקיץ

האדמה לא הקיאה אף אחד.באו שוטרים וחיילים (קיבוצניקים) מלח הארץ ודאגו להוציא בכח פיזי מתון.ההצגה רק התחילה ילד קוראים לזה התנתקות אבל על תרגיש לא טוב אתה כבר מנותק מזמן.

למעלה