יש פה מישהו שמעוניין לשחק איתי שש-בש על כסף? לעזאזל האתר הזה פשוט ריק מאנשים.
T tuner New member 8/4/08 #1 יש פה מישהו שמעוניין לשחק איתי שש-בש על כסף? לעזאזל האתר הזה פשוט ריק מאנשים.
X Xuver New member 9/4/08 #3 אוווווווווווו.... אני לא הייתי מוותרAG151 סתם חיחיחי אני לא מתלונן כי זכיתי ב500 שקל!!!!!! ואני עומד לזכות בעוד 1000!!!!!!!!! כן! כן כן כן!
אוווווווווווו.... אני לא הייתי מוותרAG151 סתם חיחיחי אני לא מתלונן כי זכיתי ב500 שקל!!!!!! ואני עומד לזכות בעוד 1000!!!!!!!!! כן! כן כן כן!
ד דונהאית New member 10/4/08 #5 אין עוד אתרים שנותנים כסף ואפשר לסמוך עליהם! תפוז הוא האתר הכי טוב בתחום שלו! והמס לא כזה גדול רק חמישית!
אין עוד אתרים שנותנים כסף ואפשר לסמוך עליהם! תפוז הוא האתר הכי טוב בתחום שלו! והמס לא כזה גדול רק חמישית!
B bucky23 New member 10/4/08 #7 20% זה המון בדרך כלל לוקחים 5%-10% לא יותר. זה לא גם לא משתלם לתפוז כי אנשים רואים שהכסף שלהם נשרף עם המס מאוד מהר ולא יחזרו.
20% זה המון בדרך כלל לוקחים 5%-10% לא יותר. זה לא גם לא משתלם לתפוז כי אנשים רואים שהכסף שלהם נשרף עם המס מאוד מהר ולא יחזרו.
M MuSe66 New member 12/4/08 #8 20%? אשמח לשחק איתך בכל עת. אבל קודם לכן תדאג שיורידו את העמלה למקסימום 10%!