יש פה מישהו ער בשעה כזאת?
N Nי cוני New member 22/9/04 #4 יופי, נורא משעמם לי הבחור הלך לשחק סנוקר... היום עוברים לשעון חורף, אז אמרתי לו שיש לו עוד שעה לשחק... מה קורה?
יופי, נורא משעמם לי הבחור הלך לשחק סנוקר... היום עוברים לשעון חורף, אז אמרתי לו שיש לו עוד שעה לשחק... מה קורה?
N Nי cוני New member 22/9/04 #7 הוא משחק בבת ים אני אישית לא חושבת שקיים מקום נחמד לשחק בו סנוקר, כל המקומות מעושנים לגמרי, אי אפשר לנשום
הוא משחק בבת ים אני אישית לא חושבת שקיים מקום נחמד לשחק בו סנוקר, כל המקומות מעושנים לגמרי, אי אפשר לנשום
ש שין שאן New member 22/9/04 #9 בדיוק! או שהם מעושנים רצח, או מלאים ילדים קטנים או ארסים. אחד מהשלושה...
N Nי cוני New member 22/9/04 #11 בדרך כלל הכל ביחד אבל גיליתי שאם באים בבוקר ביום שאין בו חופש כללי כזה, אז אחלה שם. אמנם זה נדיר, אבל קורה שלי ולבעלי יש חופש באותו יום, ואז אפשר ללכת בבוקר וממש נחמד
בדרך כלל הכל ביחד אבל גיליתי שאם באים בבוקר ביום שאין בו חופש כללי כזה, אז אחלה שם. אמנם זה נדיר, אבל קורה שלי ולבעלי יש חופש באותו יום, ואז אפשר ללכת בבוקר וממש נחמד
ק קרנפית של קרנף New member 22/9/04 #6 ואצלי הוא הלך לישון.... הוא מאוד עייף בהתחשב בזה שבקושי ישן בלילה הקודם מהתרגשות... אני בניגוד אליו ישנתי עד מאוחר היום אז אני מאוד עירנית עדיין.
ואצלי הוא הלך לישון.... הוא מאוד עייף בהתחשב בזה שבקושי ישן בלילה הקודם מהתרגשות... אני בניגוד אליו ישנתי עד מאוחר היום אז אני מאוד עירנית עדיין.
N Nי cוני New member 22/9/04 #12 אנחנו לקחנו הפסקה של חודש מהחיים היינו חייבים את זה לעצמינו לפני שאני עוברת באופן חוקי לפורום הזה...
ש שין שאן New member 22/9/04 #13 כמה שאני מקנאה! לי יש עוד עבודה לסיים לפני החזרה ללימודים. האחרונה מבין השש...
N Nי cוני New member 22/9/04 #17 אולי זה קצת מקשה אבל אפשר להשאיר אותה אצל ההורים ולברוח. אמנם לא לחודש, אבל לשבוע אפשר בכיף
ק קרנפית של קרנף New member 22/9/04 #16 אם יש שביתה אין קופת חולים? קבעתי תור ליום חמישי הקרוב לרופא נשים- האם הוא בתוקף?
N Nי cוני New member 22/9/04 #18 עד כמה שהבנתי (אני לא בטוחה) קופת חולים כללית שובתת, וכל השאר עובדות כרגיל. אני קבעתי למחר בבוקר, ואני מאוד מאוד מקווה שכלום לא יתפקשש
עד כמה שהבנתי (אני לא בטוחה) קופת חולים כללית שובתת, וכל השאר עובדות כרגיל. אני קבעתי למחר בבוקר, ואני מאוד מאוד מקווה שכלום לא יתפקשש