יש פה בפורום מישהו/י ששולט/ת

gilan

New member
יש פה בפורום מישהו/י ששולט/ת

בשפה הרוסית ברמה של יכולת לתרגם שיר? הורדתי מהאינטרנט כמה שירים יפיפיים ברוסית ( בביצוע מקורי ) אני משוכנע שאלו שירי אהבה יפיפיים ואני מעוניין לתרגם לפחות חלק מהם. למי יש רעיון?

Sודית

New member
גילן....שבוע טוב לך....

רק רציתי לומר ש.....אני לא!!!
אם תמצא שיר בתימנית, אנסה לעזור לך
תגידו מה אין כאן אף רוסי??? סודית מחפשת עולים מרוסיה.

maxima

New member
גילן גם אני לא..........

אבל יש לי קצת בדיחות לשבוע טוב מחויך פולני מגיע לבית החולים עם כוויות קשות בשתי האוזניים. "איך זה קרה?" שואל הדוקטור. "גיהצתי את החולצה, שמעתי צלצול טלפון, התבלבלתי, ובמקום הטלפון הצמדתי לאוזן את המגהץ". "ומה קרה לאוזן השניה?" מקשה הדוקטור. משיב הפולני: "אה, זה, רציתי להתקשר למגן דוד אדום...". אב לקח את בנו הקטן לפגישה עסקית. הילד רצה פיפי וקרא בקול רם: "אבא, פיפי! אבא, פיפי!". אמר לו האב: "יש פה הרבה אנשים, לא יפה להגיד פיפי, בפעם הבאה שתרצה פיפי תגיד שאתה צריך לשרוק ואני אקח אותך." לאחר שבוע, שוב לקח האב את בנו לפגישה. הילד צעק כמה וכמה פעמים: "אבא אני צריך לשרוק". בסוף האב התעייף ואמר: "טוב, אם אתה מוכרח לשרוק, אז תשרוק לי בשקט באוזן" מודעה שפורסמה שמחפשים בוגר יחידה מובחרת לתפקיד קשה מאוד מגיע לראיון איזה איש כזה שאינו יכול לעשות כלום שואלים אותו למה הוא בא והוא עונה באתי לומר שאותי אל תביאו בחשבון

gilan

New member
../images/Emo51.gifתודה לך סודיתי, בתיימנית אני

שולט ( ברמת שפת שכן ). ואם תמצאי באינטרנט שירי אהבה בתיימנית אשמח לתרגם לך אותם לפולנית..
מה זה? אנחנו פורום של גזענים? אין פה אף עולה מרוסיה שמבין באהבה?

טשטושה

New member
האם יש שפה לאהבה גילן?...

האהבה מובנת בכל שפה ובעיקר, ללא כל שפה... חומר למחשבה... טש

gilan

New member
בוקר טושה ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

הנה אמרתי בלי מילים...

טשטושה

New member
אוקיי...

ממנה אותךָ, לשר החוץ במדינת האהבה..... והשיר, מדבר בעד עצמו... שבוע טוב, טש

redredole

New member
האהבה

מובנת בכל שפה יפה אמרת טש אבל היא הרבה יותר מתוקה עם שתי שפתיים 2x

Sודית

New member
בקר טוב אנשים....יום נפלא שיהיה../images/Emo140.gif

אמת ויציב...לאהבה אין שפה ברוסית - יא לוּבלוּ טִיביַה... או יא טיביה לובלו בגרמנית - איך ליבֲה דיך באיטלקית - יוֹ טי אמוֹ בהונגרית - סַארַאט לֲק בשוויצרית - איך הָא די גָארְן בהולדנית - איק הַאוּ פַאן יאוּ (מיאו מיאו) בערבית - אנא באחיבאק בתימנית - אנא פְדַאלֵק ביפנית - אֳי שְטֲרוּ (לא בטוח) בסינית - את זה ישלים בוני בצינית - ישלים השייח בפרסית - ??? דוּ סֲה דַארַאם (?) בצרפתית - ז´ה טאם...אוך ז´ה טאם באנגלית - אי לאב יו (עד שנזכרתי) בפולנית - יש???? לסודית לא חשובה השפה...העיקר האהבה

gilan

New member
סודית מבינה גדולה באהבה ../images/Emo23.gif

לא סודית, אין בפולנית, הפולניה אוהבת רק את עצמה..
בדיחה: קצין פולני הולך לעשות אהבה אצל מוכרת מזונות עושה מה שעושה, גומר, מתלבש ועומד לצאת. שואלת אותו העלמה: "אדוני הקצין, מה עם הכסף?" עונה הקצין: "קצין פולני לא לוקח כסף..."

B T1

New member
../images/Emo3.gifגילן-את הבדיחה הכרתי עם קצין....

הונגרי, אבל אין שום ספק שעם קצין פולני זה הרבה הרבה יותר מצחיק.

maxima

New member
אם בפולנים עסקינן........((../images/Emo13.gif

פולני מגיע לבית החולים עם כוויות קשות בשתי האוזניים. "איך זה קרה?" שואל הדוקטור. "גיהצתי את החולצה, שמעתי צלצול טלפון, התבלבלתי, ובמקום הטלפון הצמדתי לאוזן את המגהץ". "ומה קרה לאוזן השניה?" מקשה הדוקטור. משיב הפולני: "אה, זה, רציתי להתקשר למגן דוד אדום...". אב לקח את בנו הקטן לפגישה עסקית. הילד רצה פיפי וקרא בקול רם: "אבא, פיפי! אבא, פיפי!". אמר לו האב: "יש פה הרבה אנשים, לא יפה להגיד פיפי, בפעם הבאה שתרצה פיפי תגיד שאתה צריך לשרוק ואני אקח אותך." לאחר שבוע, שוב לקח האב את בנו לפגישה. הילד צעק כמה וכמה פעמים: "אבא אני צריך לשרוק". בסוף האב התעייף ואמר: "טוב, אם אתה מוכרח לשרוק, אז תשרוק לי בשקט באוזן" ((
מודעה שפורסמה שמחפשיפ בוגר יחידה מובחרת לתפקיד קשה מאוד מגיע לראיון איזה איש כזה שאינו יכול לעשות כלום שואלים אותו למה הוא בא והוא עונה באתי לומר שאותי אל תביאו בחשבון ((

../images/Emo23.gifגילן...../images/Emo48.gif

... רציתי לגיד שגמני לא... אבל אני באמת לא...ערבית אנגלית ספרדית צרפתית - עובר....רסית...לא... אבל מה? במקצוע שלי - כָלם רָסים...קימָט.. שלח לי במייל...מבטיחה תרגום לפחות לחלק... תה´יודע מה - אפילו אנסה לחרז לך... יאללה ... ברבורה נותנת כנף לאהבה

למעלה