יש פה אנשים שמגדלים טוקאי גקו

lizard boy

New member
יש פה אנשים שמגדלים טוקאי גקו

אם כן.. אפשר לדעת בבקשה איך אתם מאכילים אותה ובמה.. אני אישית מגדל אחת ואני מנסה לתת לה תולעי קמח ועכשיו היא החליטה שהיא לא אוכלת אותם יותר וגם היא לא השילה את עורה כמו שצריך אז הוצאתי לה את העור המיותר עם פינצה היה מיוחד כי כשהיא מרגישה מאויימת היא "משחקת אותה " מתה ביד שלי וזה היה קצת מבהיל בפעם הראשונה שעשת לי את זה.. עזרה בקשר לאוכל בבקשה

yair lotan

New member
טוקאיי

האמת היא שאני קצת מופתע, שממיות טוקאי אוכלות הכל... תולעי קמח, צרצרים, וולדות. וגם בד"כ לא נותנות שיקחו אותן ביד ויש להן ביסים מאוד לא נעימים... לגבי האוכל תנסה לגוון ולהשאיר לה את זה ללילה.

מה שאתה אומר הוא נכון רק מתי שמדובר

בגקו טוקאיי שהתאקלם. כל הגקו טוקאים שנמכרים בארץ ו99.99% מאלו שנמכרים בעולם מקורם בטבע. והם מלאים בכל מני פרזיטים פנימיים שגורמים לרובם למות אחרי מספר שבועות או חודשים במקרה ומאכילים אותם בכוח. מעטים הפרטים שאוכלים טוב וחיים טוב בשבי ואז הם יאכלו ללא בעיות מיוחדות את התפריט שציינת. אבל ברוב המקרים הם פשוט מתים לפני שהם מתחילים לאכול. ובנוגע ללהשאיר את המזון ללילה, חייבים להשאיר אותו ללילה כי מדובר בחיית לילה ולא הייתי בכלל ממליץ להאכילה ביום כי מתי שיש אור הם ממש לא פעילות.

T0M3R

New member
מוזר..

כשהייתי אצל יאיר האכלנו את הטוקאי באור והן אכלו כמו גדולות

lizard boy

New member
כנסו

פרט ששכחתי להדגיש טוקאי גקו לא יכול להתאקלם... ואני החזקתי את הטוקאי בעזרת כפפות מאד עבות אני אקנה צרצרים ונראה מה יהיה

התאקלמות לא צריכה להיות קשורה לכמה

החיה רגועה או לא רגועה כשמנסים להחזיק אותה. שממיות טוקאיי זו לא חיה שמחזיקים על היד ולכן גם כשהן מתאקלמות הן לא נהיות חיות שאפשר להרים בצורה חופשית.

lizard boy

New member
מסכים

הטוקאי שלי נושכת את הכפפה אבל אני לא מרגיש כלום וניסיתי לשים לה תולעי קמח וכבר שלושה ימים שהם בתוך כלי האוכל והיא לא אוכלת

נסי תיקנים וצרצרים, וגם תקפיד לרסס

אותה לפחות פעמיים ביום עם מים למנוע התייבשות. פרטים רבים שמגיעים לארץ הם די מיובשים מכיוון שהם לא שותים מכלי מים אלה מטיפות שנופלות עליהם או לידם. בהמשך אתה יכול לרסס אותה פחות אבל בהתחלה כדאי לעשות ליתר ביטחון. הנה תמונה של טוקאי למי שמעוניין.

lizard boy

New member
יש כאלה והרבה

הדבקתי לדפנות ויש קליפות עץ זהו כלוב שאני בניתי עשוי מפרספקס כלוב מאד נוח וטוב

למעלה