יש פה אנשים מקדימה?????
Y YaLdoNet 4 EveR New member 12/6/03 #3 שמרית המניאקית מחקה. ../images/Emo11.gif../images/Emo176.gif שימ, זה פורום עוף.. אין לך מה למחוק בכלל חוץ מפרסומות. את סתם דיקטטורית ארורה! את שימריהרר!
שמרית המניאקית מחקה. ../images/Emo11.gif../images/Emo176.gif שימ, זה פורום עוף.. אין לך מה למחוק בכלל חוץ מפרסומות. את סתם דיקטטורית ארורה! את שימריהרר!
מ מ כ ו ש פ ת New member 12/6/03 #4 אני מוחקת דברים אסורים בפורומים כמו קללות כמו המניאקית שאני דיי צריכה למחוק עכשיו אבל בשביל שכולם יבינו שהודעות עם "שתוק" או "יא בן זונה" או "מניאק" ימחקו ומתישהו גם יחסם הבנאדם שכתב את זה.
אני מוחקת דברים אסורים בפורומים כמו קללות כמו המניאקית שאני דיי צריכה למחוק עכשיו אבל בשביל שכולם יבינו שהודעות עם "שתוק" או "יא בן זונה" או "מניאק" ימחקו ומתישהו גם יחסם הבנאדם שכתב את זה.
Y YaLdoNet 4 EveR New member 13/6/03 #9 לוידעת.. במקומך ../images/Emo176.gif הייתי נזהרת שזה לא בציניות .
מ מ כ ו ש פ ת New member 13/6/03 #13 מה קשור ציניות?! אני צריכה לקבל מסר מאפרת אחר כך שאני אשים לב לקישורים שיוגב שם? שזה פריצות למשחקים?! ולקללות שמה אכפת לי שהם בציניות. ?
מה קשור ציניות?! אני צריכה לקבל מסר מאפרת אחר כך שאני אשים לב לקישורים שיוגב שם? שזה פריצות למשחקים?! ולקללות שמה אכפת לי שהם בציניות. ?
Y YaLdoNet 4 EveR New member 13/6/03 #23 בא לי לשיר לך שיר. ../images/Emo176.gif "לאקי דאת מיי בריין איז סמול אנד האמבל..." (שאקירה) דיברתי על ההודעה של גיא יא שוודית
בא לי לשיר לך שיר. ../images/Emo176.gif "לאקי דאת מיי בריין איז סמול אנד האמבל..." (שאקירה) דיברתי על ההודעה של גיא יא שוודית
מ מ כ ו ש פ ת New member 13/6/03 #25 מחזירה לך בשורה "לאקי דאת מיי בריין איז סמול אנד האמבל..." (שאקירה) ואני דיברתי בכלליות, אז מה?
T Tapuhi New member 13/6/03 #10 סליחה? אני מניאקית? את רוצה שאני אביא את חמולת הילדים הטובים כדי שיראו לך את ציוניהם המרהיבים ותתעלפי? בצחוק שימ, לא לקחת ללב, טוב?
סליחה? אני מניאקית? את רוצה שאני אביא את חמולת הילדים הטובים כדי שיראו לך את ציוניהם המרהיבים ותתעלפי? בצחוק שימ, לא לקחת ללב, טוב?
מ מ כ ו ש פ ת New member 13/6/03 #15 אוקיי אממ אנשים.. אני רצינית. אין לי בעיה לחסום אתכם. יהיה לי שקט