יש פה אילתים? דרושה מעבדת תיקונים

Bossy Bear

New member
יש פה אילתים? דרושה מעבדת תיקונים

אני חדשה בעיר הדרומית והאייפון שלי שבק ללא התראה מוקדמת. אשמח להמלצות. אם זה נגד חוקי הפורום אז בפרטי. תודה רבה.

במעלה שדרות התמרים יש 4 חנויות שאני מכיר.

החנות הראשונה מתחילה ממש מול שדה התעופה (דוכן-חנות קטנה בצמוד לבנק דיסקונט), אחרי זה יש עוד 2 חנויות מאוד קרובות בצד השני (לא בצד של התחנה מרכזית)
אם תמשיכי במעלה הרחוב יש עוד חנות אחת (אני חושב שזה אותם בעלים כמו הדוכן שלמטה) 2-3 חנויות אחרי שווארמת "הלב הרחב" המפורסמת, וכמובן, יש עוד חנות אחת של בחור מאוד נחמד (אבל קצת יקרן, לטעמי) ממול ה"סינג-סינג"...

כמו כן, יש את החנות בצמוד לChange (המרת כספים) בקומה 2 במול הים איך שעולים בדרגנוע מיד שמאלה...לא יודע אם הוא מתקן אבל שווה לשאול.

אגב, מה הכוונה שבק חיים? אולי פשוט צריך הטענה טובה של כמה שעות וייעוץ בפורום יוכל לעזור?

ואגב

שווה להגיע לשדרות התמרים ולעשות "סקר שוק" בין כל החנויות (כן אני יודע שזה מעצבן ללכת בחום ברגל את העלייה הפסיכודלית הזאת)...יש פערים של עשרות אחוזים בין החנויות.

Bossy Bear

New member
תודה!

שבק חיים זה אומר נכבה לי תוך כדי שיחה, אף על פי שהיה טעון במלואו. כעת הוא כבוי ולא מגיב - לא לחיבור למטען ולא ללחיצות ארוכות על לחצן on/off.
קניתי אותו דרך אוראנג" אז אני אקפוץ אליהם מחר על הבוקר אבל רוצה שתהיה לי גם אלטרנטיבה למקרה שהם יחליטו לגבות ממני הרבה כסף.
תודה רבה על האינפורמציה.

אורנג' נמצאים במרכז חופית

אני חושב שהמעבדה היחידה שיש היא החנות מול סינג-סינג

0uTl0oK

New member
תנסי ללחוץ על כפתור הבית וגם כפתור הPOWER

בו זמנית ל10 שניות

Bossy Bear

New member
מעניין - זה עזר

עכשיו כשעשיתי את זה הופיע הסמל שאין בטריה. חיברתי אותו לטעינה ועכשיו הוא נדלק. מעניין אבל שאתמול כשהוא נכבה הייתה בטריה מלאה.

uriler

New member
הוא כנראה לא נכבה אתמול מיידית, אלא היה תקוע

על מסך שחור (ועובד).
ריסט (אתחול) כפי שהוסבר לך היה מוציא אותו מהמצב הזה עם סוללה אתמול.
מכיוון שהוא היה תקוע, הסוללה נצרכה ונגמרה לחלוטין, ועכשיו רק צריך לטעון אותו...

למעלה