יש סיכוי שרידג' הוא אבא של התינוק ש

siglit

New member
יש סיכוי שרידג' הוא אבא של התינוק ש

מדוע אף אחד לא מדבר על זה הרי זה ברור לכולם שרידג' הוא האבא כמו שאני רואה את כל הסיפור הזה ברגע שברוק תעמוד מתחת לחופה עם ניק אז יתברר שריגד' הוא האבא למי שיש מידע נוסף בבקשה תחזרו אלי דחוף

SupeRonit

New member
|ספילור| (שלא תגידו שלא הזהרתי)

יתברר שהייתה טעות ואכן רידג' הוא האבא. הדוקטור תרצה לגלות את זה לברוק אך תמות בתאונת דרכים. ג'יקי קייטלין ודיקן יגלו/יודעים את האמת *****************************************

לינה18

New member
לפי מיטב ידיעתי

זה עדיין לא סופי שריג' הוא האבא. הרי זה שהיתה טעות עדיין לא אומר בוודאות מי הוא האבא. אם כי כמובן שמאוד הגיוני שאם היתה טעות, אז התוצאה היא הפוכה לקודמת, כי אחרת מה ההגיון בלהגיד שהיתה טעות?

dikiss

New member
ההגיון הוא

להשאיר אותנו במתח ובחוסר ידיעה ודאית מי האבא האמיתי. עדיין לא ידוע (כמו שציינת) אם רידג' הוא האבא- אבל אני מקווה שכן- ושיגלו את זה כבר!!!

לינה18

New member
גם אני מאוד מקווה שכן ושיגלו את זה

לפני שברוק תתחתן עם ניק!

סתוית2

New member
../images/Emo123.gifהילד של אמא

תיראו איך ג"קי מובילה את ניק. עוד נאמר שסטפאני מוניפולטיות. חחחחחחחחח אצל סטפאני הכל על השולחן. ג"קי נחש. עוד היו כאלה שלא אהבו את סטפאני. אוקי, ג"קי רוצה את הטוב לבן שלה. אבל מיזה לתמרונים המרחק רב. הפרקים האחרונים משעממים ודפוקים. איפה סטאפני? למה לא מעוררים את הסידרה? שיכניסו אותה , שתראה את המשחק של ג"קי והיא תראה את התימרונים. ותתחיל לתמרן לכיוון של רי"ג.ניק מגעיל וחננה, מסימו עיוור פתאום רוצה את ברוק לניק. ומה קרה אריק מסונוור מג"קי שלו מגיב לרי"ג. דחוף צריך להכניס אקשן. וברוק החכמה לא רואה מה קקקג"קי עושה.

VAMPhantom

New member
זה שקוף שרידג' האבא../images/Emo6.gif

יש מישהו שהצליח לשכוח: משחקי-המבחנות של סאלי?

למעלה