יש סיכוי לקבל מתכון לבמבה?

nalathe1

New member
הצעה,

קחי חבילת במבה, תקלידי פה את רשימת הרכיבים ונחשוב מה אפשר לעשות. זה דווקא נראה לי אתגר נחמד לפורום הזה.
 

peteltut

New member
באמת אתגר - אני מוכנה לנסות לנחש

מחית בטנים, סוכר מלח ועוד רכיבים שרשומים על האריזה. חייבים להיות שמרים או אבקת אפיה, כי הבמבה אוורירית מאוד וזה מראה על מסה מוקצפת או מותפחת היטב( לדעתי הרבה אבקת אפיה או סודה לשתיה) הייתי מהמרת על טיגון , בסגנון של בצק נוזלי של לביבות שמוטלות לשמן. לא נראה לי שזה נעשה באפיה.
 

peteltut

New member
אופס- מרכיב עיקרי: תירס

אז אולי ההתפחה נובעת מגרגרי תירס טחונים דק, אבל לא לאבקה, ובטיגון הם פשוט מתנפחים (אפקט הפופקורן) נסחפתי...
 

moran008

New member
אוקיי אז אלה הם המרכיבים:

בוטנים תירס שמנים מהצומח מלח ויטמינים (c b3 e b1 b6 a b12) ברזל
 

mica35

New member
אולי

תנסי איכשהוא לקחת קמח תירס לערבב אם שמן ולאפות או לטגן ואח"כ לצפות בממרח בוטנים. את גם יכולה לקחת חטיפי תירס אחרים בלי טעם של במבה ולצפות אותם בחמאת בוטנים... ודרך אגב היה מתכון בעכבר העיר השבוע של במבה בציפוי טחינה. תנסי זה אמנם על במבה קנוייה אבל תהיה לך במבה מקורית (כתוב שחייבים לאכול מידי אחרי הערבוב עם הטחינה)
 
למעלה