יש סיכוי ? זקוקה לעידוד !

tivoli2

New member
יש סיכוי ? זקוקה לעידוד !

הבן שלי בגיל 28 לא מוצא בת זוג ,רוצה להקים משפחה די בודד יש סיכוי לזוגיות ? נדב טיבולי מזל שור נולד 10 לחודש מאי 1974 בשעה 11 בלילה זקוקה לעידוד מרים

ודאי שיש סכוי

וגיל 28 הוא בהחלט לא סוף העולם, מה גם שגיל לא אומר הרבה במקרים כאלה. במקומך הייתי מוריד לחץ מעצמך, ונותן לו להגיע לדברים בכוחות עצמו. כך עברנו אותם כולנו.. גם במפה אין שום דבר מיוחד.

tivoli2

New member
יאיר ,תודה על ההתיחסות !

בכל זאת, יש לנדב סיכוי לזוגיות השנה ? הוא נוסע לטיול פו"פ לשוויץ ב18 לאוגוסט ,הוא גר בבית מס" 18,סתם התחברו לי המספרים .אתה רואה משהו במפה שלו? תודה מרים

מרים שלום

מרים שלום, מס´ הגורל של נדב הוא 9, ולכן בית מס´ 18 באופן כללי מתאים לו. מבחינת חיזוי נומרולוגי לשנה הקרובה, תהיה לו הזדמנות לבסס את עצמו בקריירה או להתחיל קריירה חדשה. אין לי ספק שנדב הוא אדם שמרגיש חסר ללא זוגיות, שהרי מס´ השם נדב הוא 2, ומס´ זה חסר בתאריך הלידה שלו, ולכן קצת קשה לו להשלים חלק זה בחייו, אבל אין צורך לדאוג. לכל זמן ועת לכל חפץ. כנראה שהוא צריך לעבור כל מיני תהליכים עם עצמו כדי להבשיל לקראת הזוגיות הנכונה עבורו. ביום הולדת 29 (מאי 2003) הוא יכנס לשנה אישית 2, ואז יזומנו לו הזדמנויות לזוגיות. אנא הסירי דאגה מליבך. לגבי המפה האסטרולוגית, מומלץ להיפגש עם אסטרולוג מקצועי כדי לקבל ניתוח מעמיק לגבי אישיותו של נדב, היכן קשה לו ולמה, מה התיקונים שלו בגלגול הזה, ומה צפוי לו בעתיד. בכל מקרה, תמיד חשוב לזכור שתחזית הינה צפי פוטנציאלי בלבד. איך כל אדם מחליט לפעול בתוך הסיטואציות המזומנות לו זה כבר עניין של בחירה חופשית. מסרי לנדב שיהנה בטיול כמה שיותר, הזוגיות תדפוק לו על הדלת כשהוא יהיה מוכן לה.

tivoli2

New member
לגרנית חן,הצלחת לעניין אותי !

שמחתי לשמוע ממך שבית מס" 18 זה טוב.כי נדב לא יכול להחליף את ביתו ואת המספר. למה הכוונה מס גורל ? איך ומתי אפשר להעזר בו ? איזה כיוון הוא נותן לנו ?לנדב קבעת מס 9 לנדב יש שם ראשון אליהו נדב טיבולי, אולי בחישובייך את רואה אחרת {את השם אליהו הוסיף נדב לפני כמה שנים בהמלצת רב } דיברת על תיקונים שלו בגלגול הזה -שמעתי את זה כמה פעמים בהקשר לנדב איך את הגעת לזה? תודה מרים

מרים שלום

מרים יקרה, אני מאמינה בקיומה של נשמה שמתגלמת בתוך גוף כדי לחיות כאן במטרה לגדול ולהתפתח תוך כדי חויית החיים הארציים. בעצם עד שתגיע לרמה התפתחותית כזו שתאפשר לה לא להתגלגל יותר, אלא לעבור למימד אחר, ולשמש, בואי נאמר למשל, מדריך רוחני לאדם זה או אחר. באשר לנדב והתיקונים, את זה תוכלי ללמוד למשל בפגישה עם אסטרולוג שעוסק באסטרולוגיה קרמתית, שמתייחסת להתפתחות הנשמה, גלגולים, קרמה, ותיקונים. הניתוח הקצר שעשיתי מבוסס על נומרולוגיה. את מס´ הגורל אנחנו מחשבים לפי תאריך הלידה. לגבי פירושים, מומלץ לך לבקר באתר של וואלה/אסטרולוגיה ולקרוא שם על פירוש מס´ הגורל השונים. בעיקרון מס´ הגורל הוא הייעוד אליו אנחנו שואפים להגיע בגלגול הזה. 9 בנומרולוגיה שואף אל המרחבים והחופש. נתינה היא שם המפתח אצלו, כמו גם ההומניות והאוניברסליות. לגבי מס´ השם הפרטי, מאחר ונדב נקרא נדב רוב חייו, אנחנו נוטים לחשב את השם הפרטי לפי השם השמיש ביותר, מאחר והתדר של השם נדב, הוא התדר שחוזר כל הזמן בחייו ובעצם משפיע עליו. השם הפרטי בעצם נוטה להחליש אותנו בתחום של מס´ השם, ואצל נדב זה 2, זוגיות, וזה לא סתם. לכל דבר יש סיבה, ולכן תני לו לעבור את מה שהוא צריך לעבור. את לא תוכלי לקצר לו את הדרך, רק הוא ידע מתי הגיעה העת לפרוח.

למעלה