יש סוסים שמדברים עברית???

Rtitan

New member
הסוס לא מוכן שחזיר ירכב עליו ../images/Emo109.gif

שלא כמו שאר העולם - הסוס הזה יודע מה ארדואן שווה...

kfor

New member
רכיבת תמיכה בחיילי השייטת, מחר!

כחלק מתפקידי כמפקדת על יח' הפרשים של משטרת זכרון יעקב, מחר , יום שישי בשעה 08:30 בבוקר, אנו נפגשים, כל מתנדבי יח' הפרשים מכל האזור לרכיבת תמיכה בחיילי השייטת בחוף דדו בחיפה! יש לו מזל שהוא לא הגיע אלינו !! היינו מסדרים לו רכיבת "ראווה" !!!

../images/Emo46.gif ../images/Emo31.gif

תגידי לי. איך היית מרגישה אם מישהו היה שם עליך אוכף, תוקע לך חתיכת מתכת בפה, מפרזל אותך בפרסות ורוכב עליך ברחבי העיר??

kfor

New member
איזה כעס על הבוקר.....

האמת לסוס שלי יש חיים מזה טובים, הוא נמצא בפנסיון מלא, אני רוכבת עליו ממש מעט (ולסוסים זה לא כל כך טוב) אוכל טוב, מטופל, יש לו פרסות על הרגליים כדי שהרגליים שלו לא יהרסו וישחקו, אני מטיילת איתו הרבה. תאמין לי שיש לו חיים טובים !!! אתה מוזמן לראות !!!

לא כעס על הבוקר

כעס כל הזמן. סוס לא אמור להיות לא באורווה ולא בפנסיון ולא בשום דבר שאנשים חושבים שייתן להם לגיטימציה להחזיק בו ולעשות בו שימוש כראות עיניהם לנכון. יש לסוסים פרסות על הרגליים משום שהן נושאות בעומסים ומהלכות על משטחים שלא להם הן נועדו ובקשר לזה שאת "רוכבת עליו ממש מעט (ולסוסים זה לא כל כך טוב)": את רצינית??

kfor

New member
סחוגיפלצת

בתור אחת שרוכבת מגיל 7, מתחרה, מדריכת רכיבה ומורה לרכיבה טיפולית......... שהחזיקה חווה עם 80 תלמידים, מדריכה ילדים מגיל 4 ועד......... אתה מוזמן לפנות אלי בשאלותיך ובדעותיך במסר אישי ואני מבטיחה לך לתת את כל הידע שיש כיום ברשותי. יום נפלא.

אין אין

עלייך. הוא שפוט עוד לא יודע עם מי יש לו עסק.
עכשיו הוא ידע.

ye44

New member
אל תתרגזי הוא מאלה שזקוקים

לרכיבה טיפולית תרפיה קבוצתית וקצת
על מנת להירגע הוא בקריזה תמידית
מה קרה סחוגיהו שוב פעם אתה בקריזה ?

אייבורי

New member
לדעתי היא הייתה מרגישה כמו סוס

אבל אתה צודק, למה לרכוב אם אפשר לאכול!

Rtitan

New member
../images/Emo6.gif סומך עלייך... ../images/Emo8.gif

מה העניינים?? Long time no see!! - לאן נעלמת?

למעלה