יש משהו בלחתוך ירקות שעושה טוב יותר מאשר לשכב במיטה כל היום.

Charles Dickens

New member
מה גם בכריך אבוקדו????


 
אז ככה...

כשזה מגיע לעגבניות אני בררנית ברמות מחליאות (האמת היא שבעוד כמה תחומים
)

זו צריכה להיות עגבניה בשלה, אבל מוצקה לחלוטין, ובעיקר לא בעלת מרקם "קמחי", כי זה פשוט לא עובר בשום מצב (איכס...)

אם מחליטים להכניס אותה לכריך אבוקדו, שתי הפרוסות חייבות להיות מרוחות באבוקדו, כדי למנוע את הפיכתן לרטובות ומרוככות ממיצי העגבניה (איכס שני כאן...) והכריך חייב להאכל *מייד* בתום ההכנה.

אלה היו 60 שניות ומעט תובנות על שילוב עגבניות בכריכי אבוקדו
 
לך על זה!

האמת היא שעם הניק שלך כל דבר שהוא יותר מפרוסת לחם מעופשת זה צ'ופר רציני, לא?


בתאבון!
 

Yarbooa

New member
העניין באבוקדו הוא שהוא תמיד מפתיע.

יושב על השיש ימים - קשה כמו אבן!
&nbsp
ואז, יום אחד הוא פשוט רך ונימוח, וכשמחליטים לחתוך ולשים בכריך או סתם כך, לימון מלח שמן זית - מגלים שהוא עדיין קשה כמו אבן!!! ורק המילימטר החיצוני בעצם התרכך.
&nbsp
והוא עוד מביט בך, חצי מקולף, חתוך לקוביות במבט של "חחחחח, מה אתה דפוק? אני אבוקדו, לא עגבניה רכה ומטופשת"
&nbsp
&nbsp
 

Yarbooa

New member
או כמו בננות

1-24 שעות - ירוקות
25-48 שעות - ירוקות
49-72 שעות - ירוקות
&nbsp
72 שעות, 3 דקות - דבש
 

Charles Dickens

New member
האמת היא

שאת לא צריכה לתת לניק לבלבל אותך,
לצערי כפרה17 היה תפוס
...
ומה את אכלת לצהריים?
 
עם סכין עגבניות (כן, יש כזה דבר) ועגבניה מושלמת, מגי למשל

זה יותר ממושלם

(ומגי זו העגבניה שאייל שני מתחרמן עליה. האמת היא שרק בגלל זה לא רציתי לקנות אותה, אבל הירקן שכנע אותי. ומאז, כשאני מצליח למצוא אותה, מחיר מטורף או לא - והוא מטורף - אני קונה אותה).
 

newcharm

New member
תודה


עוד לא יצא לי לחלות לאחרונה אבל אתה אדם רגיש גם אם לא מבין בעגבניות טובות.
&nbsp
 
למעלה