יש מקום לחדשות פה?

אביeג7

New member
יש מקום לחדשות פה?

גרושה..
<כבר כמה שנים טובות..> צעירה
... כרגע בעיקר מנסה להבין את המין הגברי ללא הצלחה
אז נראה לי שהגעתי למקום הנכון?

sumerfield

New member
את הרי מתה לספר לנו

מה הכלב עשה לך. ואיך את לא מבינה את ההתנהגות הזו.... אז קדימה, שפכי ואולי את תצליחי להעיר קצת את הפורום. < ברוכה הבאה
>

אביeג7

New member
יו

פנים מוכרות.. איזה כיף
אז אפשר להגיד לך מאברוק?
הכלב? אתה לא מתאר לעצמך כמה כאלה יש....

eponymous

New member
כלב נובח לא נושך

ואם אני מקשר את זה לפורום ה"אחר" ולעמדתך בנושא, אזי כלב שתשכבי אותו לא יפתח איתך מערכת יחסים רצינית ד"ש לחברות שלך... :)

המנהלללתתתת

צריך פה לעשות סדר... באנו חושך לגרש? משו? מה קורה פה? צריך גם לקרוא לרש"י דחוףףףף

אביeג7

New member
אני לא בפורום של הרעים

כמה שנים טובות.. חרא להיות שם.. זה ממש לא הכיוון שלי היום.. אני מעדיפה כלבים שרוצים מערכת יחסים רצינית

ברוכה הבאה

המין הגברי זה מאד מאד מאד פשוט אוכל סקס וזהו בגדול מאד מאד מאד פשוט אהה. גם ספורט .. מאד מאד מאד פשוט

פחחחחח

גברים זה עם פשוט? בואי נדבר על זה, אבל למה, אולי בכל זאת, מתי את באה אני מתגעגע, אבל למה הוא כן ואני לא, אבל למה הוא פעמיים ואני רק פעם אחת לפעמים אני מרגישה כמו בגן ילדים
.

ברוכה הבאה

גם פה יש כמה כלבלבים, אבל אל דאגה הם רק נובחים ולא נושכים (או שמחלקים מרשמים אבל זה כבר סיפור אחר
), למה בדיוק להבין אותם? תשתדלי שהם יבינו אותך וזה מספיק. עצה ממני - הוראות קצרות בלבד כי משפט מורכב מבלבל אותם. לדוג' - מאמי, אתה מוכן בבקשה בדרך לעבודה במטותא ממך להוריד את הזבל ? בשפת הגברים = תוריד את הזבל !!! ושוב - ברוכה הבאה, אבל בבקשה לא לקחת לי את התפקיד של הילדה הרעה של הפורום
.

אייבורי

New member
זה קל, לאייבורי פנית לא טעית

גבר רוצה סכנה ומשחק והאישה היא הצעצוע המסוכן מכולם.

אייבורי

New member
ככה אמר המשורר

מצד שני, אל תתלהבי הוא גם אומר שעל הגבר לפחד מהאישה כי שפלה היא שם

למעלה