יש מצב לעזרה?

zahik1

New member
יש מצב לעזרה?

שלום לכל חברי הפורום! (פעם ראשונה בפורום!) קוראים לי צחי ואני רוצה להתמקצע קצת בג'גלינג עם כדורים. יש לי שתי שאלות: איפה אני קונה כדורים באזור חיפה והקריות? והאם יש איזה אתר שמלמד ג'אגלינג בכדורים? תודה מראש לעוזרים.
 

yoseflotz

New member
שלום צחי, וברוך הבא.

אני לא מכיר חנויות באיזור חיפה והקריות, אבל אם אתה לא מוצא אתה יכול להכין כדורים בעצמך, זה דיי פשוט. בעיקרון אתה יכול לקחת כדורי טניס, לעשות בהם חור ולשפוך פנימה אורז, כוסמת, דוחן, חול, או כל חומר גרגרי אחר. תמלא את הכדור עד השלושת-רבעי ותסגור אותו. אם מוצא חן בעיניך אתה יכול להכין עוד 2 והרי לך 3 כדורים.
תרגילים באינטרנט אני ממליץ על שני האתרים הבאים: 1) http://www.free-dome.org/orr/PassingPage/Simulators/JavaMaster/home.htm האתר של איציק אור. סימולטור עם תרגילים לכל מספר של כדורים. 2) http://www.siteswap.net/applet.html בהצלחה!
 

Liran G

New member
אתה יכול להזמין ציוד מבויום..

אתה יכול להזמין ציוד מהאתר שלו והוא ישלח אליך.. www.buyoomjug.com <-- הנה הכתובת!
 

agamrafa

New member
כל מה שאמרו פה מעל וגם-

לדבר איתי בפרטי...אני מחיפה ואני אשמח לעזור בכל מה שאוכל...
 

zahik1

New member
תודה....

לכל העוזרים האתרים סבבה לגמרי מה שנשאר זה רק הכדורים (בבראשית בקריון אין
) אבל בעזרתכם ניראה לי שאני יסתדר. תודה.
 
למעלה