יש מה לעשות היום!

יש מה לעשות היום! ../images/Emo175.gif

הערב ב-20:00, שעה קלה לפני שעדי כהן, הראל סקעת והראל מויאל יעלו על הבמה בניצנים, אנחנו מביאים לכם את התוכנית שתעשה לכם סדר בראש. ספיישל כוכב נולד 2 עם שירי אלקבץ שתענה לשאלותיכם, והפתעות נוספות. כדאי לבוא!
ואם אתם מחפשים קצת לברוח מההיסטריה של כוכב נולד 2, אנחנו מציעים לכם בילוי אלטרנטיבי שווה במיוחד: כרטיסים זוגיים למועדון הפיצ'ר בהרצליה, שם יתקיים ערב הקרנה חגיגי במיוחד של הפרק האחרון בהחלט בסדרה "שבתות וחגים". עדיין נשארו לנו כרטיסים אז קדימה! צפייה מהנה!

3נטוש

New member
הקשיבו הקשיבו......./images/Emo70.gif

בראש 1 החדש עשו כתבה ענקית על כפר המוזיקה של קוקה קולה... וכמו שכולנו יודעים (אני מקווה
) גלעד הופיע שם... בכול מקרה הם ירדו עליו נורא ... הנה הכתבה על היום שגלעד הופיע... "הכול היה נפלא ,הקהל היה באופריה,עד שגלעד שגב עלה לבמה עם הלהיט "עכשיו טוב" וחצי "מותק שלי" ניכר שהוא מאוד מאוד מאוד התרגש .. זה באמת לא קל להופיע מול מיליוני אנשים, אבל לפחות שתהיה לך אסטרטגיה בנאדם! גלעד חשב לתומו שאם ישיר את כול החלזונות,(ככה הם קראו לשירים שלו..)המרדימים מאלבומו ,זה יעזור לו במשהו . בייג מסטייק .. בייחוד אחרי ההופעה האנרגטית של שייגעצ.... נו מה אתם אומרים?

orguy

New member
מי כתב את זה??????

הינעל אחותו של מי שכתב את זה הוא בטח לא מבין במוזיקה שישרף!!!!! קיבינימאט!!!!! זה מעצבן שכזה יחס דוחה נותנים לאדם אדיר כמו גלעד שכותב שירים שנוגעים ולא חלזונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לו שירים אדירים צריך לשלוח תגובה לעיתון המחורפש והמטומטם הזה!!!!!!! מחרימים את ראש 1!!!!

כן, קראתי את זה גם...

אני אישית גם חושבת שהייתה לו בחירה לא משהו של שירים... הוא השמיט את כל השירים הקצביים שלו, שהם בעצם השירים שקהל בסדר גודל של ניצנים יכול באמת להשתתף, להשתגע וכו'... כמובן שמצידי כל שיר שהוא ישיר יעשה לי את היום, אבל מנקודת מבט של מישהו שלא מכיר את שיריו זו בהחלט היתה הופעה מעיקה [למרות שאני מאמינה שלירי אבני, הכתבת, יכלה לנסח את עצמה בצורה שמתאימה למישהו מעל גיל 4..]

orguy

New member
רוצה הפתעה!!!!! רוצה הפתעה!!!!!

כן, כן, אני רוצה הפתעה!!!!! משהו שקשור לגלעד!!!! אולי שיר חדש, אולי קליפ, אולי אקורדים, אולי תמונות, אולי שיר גנוז העיקר הפתעה!!!!! רוצה הפתעה!!!!!!! (התנהגתי באידיוטיות אבל אני רוצה הפתעה!!!!)

איף

New member
תקשורת עויינת...

ככה זה, רואים מישהו שמצליח ...וישר מנסים לשים רגליים. לא צריך להתרגש או להתייחס.

הוא הולך לקבל בום בום לפנים

מי כתב את זה בראש אחד? אני יתן לו בום בום לפנים שלא ילכלך יותר אל הזמר הכי טוב ואיכותי בארץ כנראה שהוא ממש לא מבין במוזיקה!!! damn!!! עכשיו טוב ומותק שלי זה באמת להיט אני פשוט חולה שמותק שלי תקטע שהוא שר "אין מיפלצות אין שדים זה רק סתם רק הדקירות של חרבות זיכרון שוב מכות ת הלב רוצות לעזוב ובכל העולם לא מוצאים בן אדם שיקח תכאב ויתן לך לישון

tamar brandy

New member
השירים של גלעד- ../images/Emo163.gif

לא נוגעים לכל אחד... דווקא אני ראיתי שדי אוהבים את גלעד והקהל שר איתו.. לוידעת מה להגיד, רק אל תתרגזו עכשיו כי גלעד הוא בנאדם שמעביר בשירים שלו רגש, בניגוד לכל מיני שירים אחרים שלא מעבירים שום מסר=\

3נטוש

New member
אני חושבת ...

לפי מה שראיתי בערוץ 24 (כן ,אני מודה הפסדתי ...) הקהל שר איתו וידע ת'מילים אבל זה לא אומר על כלום בגלל שאלו שירים מאוד מוכרים שמושמעים מלא ברדיו .... אבל אני כן חושבת שהשירים שלו... לא כולם אבל אני בטוחה שיש לכול אחד שיר שהוא מזדהה איתו באלבום של גלעד.. במיוחד בזמננו .. כלומר זמן של "מלחמה" והאלבום הזה כך או אחרת יכול לעזור לנסות להתגבר על הכאב...

למעלה