יש מה לעשות היום!

יש מה לעשות היום! ../images/Emo175.gif

הערב ב-20:00, שעה קלה לפני שעדי כהן, הראל סקעת והראל מויאל יעלו על הבמה בניצנים, אנחנו מביאים לכם את התוכנית שתעשה לכם סדר בראש. ספיישל כוכב נולד 2 עם שירי אלקבץ שתענה לשאלותיכם, והפתעות נוספות. כדאי לבוא!
ואם אתם מחפשים קצת לברוח מההיסטריה של כוכב נולד 2, אנחנו מציעים לכם בילוי אלטרנטיבי שווה במיוחד: כרטיסים זוגיים למועדון הפיצ'ר בהרצליה, שם יתקיים ערב הקרנה חגיגי במיוחד של הפרק האחרון בהחלט בסדרה "שבתות וחגים". עדיין נשארו לנו כרטיסים אז קדימה! צפייה מהנה!

barhenhalliwell

New member
בת דודה שלי עובדת בחברה הזאת שעובדת

עם קוקה קולה.... והיא אמרה לי ולאחיין שלי ללכת כי יש לה כרטיסים לזה.. וזה דבילי.. ניצנים זה דבילי.. אז מי שרוצה.. חינם...

BABY GIRL 777

New member
ניצול קטן

ראיתם את הספיישל בוורלי הילס שיהיה בקרוב עם שאנן דוהרטי? זה נראה נחמד!

Hezi The One

New member
עוד בעניין שאנן למעוניינים שבינכם!!

שאנן עומדת לשחק בסידרה חדשה לא זוכר איך יקראו לה ראיתי את זה בטיג'יי בהוט אמרו שם שהם מצפים ששאנן שוב תקים שערוריות ותיזרק מהסט...

T nager

New member
שאנן עוד לא הופיעה באף אחד מהפרקים

היא אמורה להופיע ב-3 עם אופציה להיות דמות קבועה.. זו סדרה שהתחילה בתור סדרה קיץ (עונה של 13 פרקים) וזכתה להפוך לעונה של 22 והיא מתחילה בעוד כ3 שבועות שוב עד לפרק 22 כנראה

T nager

New member
לא ראיתי אבל יש לי את זה על המחשב

כבר כמעט שנה..

MupKa

New member
../images/Emo54.gif

זה שהיא ביצ'יצ'ת יודעים כולם וזה לא חדש. אבל אני בכול זאת אוהבת אותה. אני יודעת שאני במיעוט כי הרוב אוהבים את הולי/פייפר א את אליסה/פיבי מעט מאוד אוהבים את שאנן/פרו וכמעט אף אחד לא אוהב את רוז/פייג'.

dark angel 17

New member
אני דווקא אוהבת את פייג' ../images/Emo13.gif

וגם את פיבי אבל יותר את פייג' כי היא חמודה כזאת ועושה צרות כמו שפיבי הייתה עושה בעונות הראשונות

למעלה