יש מבצע לתינוקות טריים בסופר פארם

lala76

New member
יש מבצע לתינוקות טריים בסופר פארם

יש ערכה לתינוק ב9.99 לתינוקות שנולדו החל מה1.1.06 בהצגת תעודת לידה מישהו ראה את הערכה? זה שווה? תודה מראש

ענתש

New member
חשבתי מהכותרת שאפשר לקנות תינוקות

טריים בסופרפארם ותהיתי כמה טריים... אם אפשר אחד ישר מהרחם או שרק מהקפאה

ציף שלי

New member
ת'אמת גם אני...../images/Emo6.gif

ואם אפשר לשאול אותך שאלה - מתי מעבירים ילד לבוסטר?

ענתש

New member
הכי טוב למשוך כמה שאפשר

בכסא כי הוא יותר בטיחותי מבוסטר. בכסא אפשר למשוך (עם כיוון הנסיעה) בדרך כלל עד משקלים של 18 ק"ג (תלוי בכסא) או עד שהמשענת מגיעה לגובה האוזניים (כלומר שהראש בולט עד גובה האוזניים מחות לכסא). אם חייבים מכל מיני אילוצים אחרים (עוד ילד בבית, כסא לא תקין וכו') אז עדיף לא לפני גיל 3 ובכל מקרה זה פונקציה של משקל וגובה. תראי בכרטיס שלי כתבתי סיכום.

../images/Emo6.gif ואיך בודקים את הטריות?

לפי הריח? הצבע? האמת - אני מעדיפה ע"י נשיקה במקומות הנכונים

אני חושבת שזה פג תוקף רק עוד כמה

שנים טובות. כשזה מגדל חצ'קונים ולא מרשה לנשק יותר. אז הם מתקלקלים. או כמו ששכנה שלי הנחמדה אומרת במבטא המוזר שלה: נשק עכשיו! נשק נשק נשק! אחר כך הם לא מרשים ועד שיש נכדים... (נראה לי שהיא זוממת על הלל)

פלגיה

New member
בין שנתים לשלוש הכי כיף

אחר כך גם כיף, אבל אחרת. זה כבר לא "תינוק" זה אישיות עצמאית. נותרת רק הידיעה הנהדרת - שחלק גדול מהאישיות זה משהו שאת עזרת לעצב ולגלות.

ארנט

New member
בואי אני אספר לך קצת

אני מוצאת את גיל 4.5 כמדהים. מצד אחד הגוזל שלי כבר הרבה יותר עצמאי, משחק יותר עם עצמו ועם חברים, כיף לדבר איתו (ואני נדהמת מהיכולת המילולית שלו כל פעם מחדש), כיף ללכת איתו לכל מיני מקומות ולהנות מהסקרנות הצומחת ומהרצון הענק ללמוד. מצד שני הוא עדיין "ילד של אמא" - עדיין אוהב חיבוקים ונשיקות, עדיין מתפנק אצלי, עדיין מספר לי דברים ברצון. בקיצור- הכיך לא מסתיים בגיל 3....

אני לקחתי את הערכה../images/Emo45.gif

נחמדה מאוד!! יש שם סימילאק, חבילת פאמפרס, שמפו ג'ונסון לתינוק ופאנטן לאמא, חבילת מגבונים, שפורפרת משחה לטוסיק. נחמד ושווה
. הם דורשים להציג כרטיס אשראי, ת.ז ותעודת לידה - שימו לב. ולא זוכרת אם הצטרפתי רשמית
אני טרסי, אמא של עידן שמחר יהיה בן חודש

BaLuna

New member
איך אני מתרגשת לראות אותך פה!!!

מזל טוב מזל טוב מזל טוב! האוצר מקסים!

hadasba

New member
יקירתי! איזה כיף לראות אותך פה!!!

ולדעת שעידן הקטן והחמוד נותן לך זמן לבקר אותנו...
מה? כבר עבר חודש?????????
איך הזמן רץ.. מה שלומך? אני מתגעגעת לפגישות שלנו...

גם אני מתגעגעת../images/Emo24.gif

גם במסנג'ר לא יוצא לנו יותר מדי להיפגש לצערי
ו
לך ולקטנטונת שלך

galiaS

New member
לדעתי נתנו לי אותה בחינם בסופרפארם

בקניון רמת אביב. ערכה שווה- חיתולים, סימילאק, שמפו, סבון ועוד כלמיני.

למעלה