"יש לנו אוייב משותף ... השייטת !" חח.. זה קרע אותי (זה היה בתוכנית הטלויזה מ.ק. 22)
I IDKkipi New member 20/6/04 #1 "יש לנו אוייב משותף ... השייטת !" חח.. זה קרע אותי (זה היה בתוכנית הטלויזה מ.ק. 22)
A Armadilo86 New member 20/6/04 #2 גם אני ראיתי, היה חביב... זה קרה כשהיחידה והימ"מ התחילו קרב יריות על מי יציל בני ערובה שהיו באולפן של יאיר לפיד ונחטפו ע"י שירי אריסון וחמאס... (או שזה היה אזאדין אל קאסם...)
גם אני ראיתי, היה חביב... זה קרה כשהיחידה והימ"מ התחילו קרב יריות על מי יציל בני ערובה שהיו באולפן של יאיר לפיד ונחטפו ע"י שירי אריסון וחמאס... (או שזה היה אזאדין אל קאסם...)
ק קניידעל New member 20/6/04 #3 שמת לב שבאותו פרק בפרסומת לתחבושות יש על הקופסא של התחבושות את התג יחידה של צנחנים? אכן-"היחידה עם הכנפיים" וסליחה שאין תמונה, אבל הפרינטסקירן עושה לי בעיות
שמת לב שבאותו פרק בפרסומת לתחבושות יש על הקופסא של התחבושות את התג יחידה של צנחנים? אכן-"היחידה עם הכנפיים" וסליחה שאין תמונה, אבל הפרינטסקירן עושה לי בעיות
S sawach New member 20/6/04 #4 מוחמד בכרי ושרי הריסון..ענק!! ולא רק שהתג שם..הוא אפילו מדמם אם אני לא טועה.. מחזור על הכתף או לא? (חחח אני כבר מת לאחד!)
מוחמד בכרי ושרי הריסון..ענק!! ולא רק שהתג שם..הוא אפילו מדמם אם אני לא טועה.. מחזור על הכתף או לא? (חחח אני כבר מת לאחד!)