יש למשינה אתר רשמי...

• פותח הנושא emh
  • פורסם בתאריך

emh

Member
יש למשינה אתר רשמי...

"אתר רשמי, עם זאת, לא היה לה עד כה - אבל לא עוד"
זה מהיום, במוסף מעריב עסקים און-ליין

emh

Member
יום הסטודאנס

זה מהעמוד האחורי של עכבר העיר, מהסופשבוע הנוכחי.

dorgilyt

New member
עכשיו שאני מסתכל

אין שום דבר בעכבר העיר (26.5-2.6) הקשור לכתבה שהראת פה.

dorgilyt

New member
תמונה, לא באמת משנה

יש שם משהו של נייקי על הנעליים החדשות.

irashady

New member
בקשר ליום הסטודנט... חשוב!

אתמול קניתי כרטיס... ואמרו לי שמשינה אמורים לעלות בסביבות השעה 6... הראשון שמופיע זה יזהר אשדות, אח"כ היהודים ואז משינה... ואחריהם שאר ההופעות... ואמרו לי שזאת תהיה הופעה של שעתיים + אממ וזהו...

irashady

New member
ההופעות מתחילות ב- 2

ככה אמרו לי... שיזהר אשדות ראשון ואח"כ היהודים ורק אז משינה בסביבות 6... למרות שגם לי זה נראה מוזר שיתחילו ב- 2...

emperor28

New member
היום סטודנט נפתח ב2

במודעה יש מלא סדנאות וזה נראה לך יתחילו ישר חחח אני שם מ5 וחצי ככה לצערי ואמרו לי שמשינה ראשונים אחרי זה היהודים אחר כך אביב וברי בסוף או משו לפי מה שהבנתי אבל שיהיה

irashady

New member
אהה סבבה יותר טוב

אז כשאני יבוא עוד לא יהיו הפנאטיים שצמודים לברזלים חחח אני יתפוס מקום... אני לא בטוחה שאני אשמע משהו בפלא בכלל... נדבר כבר במסנג'ר יום לפני מישהו בא איתך?

כחילה

New member
משינה לא ראשונים

בוא נעשה סדר בבלאגן, כי גם אני כנראה יהיה שם וביררתי את כל הפרטים אז ככה: 14:00 פתיחת שערים 16:00 יזהר אשדות 18:00 משינה!!!!! 20:00 היהודים 22:00 ברי סחרוף 24:00 אביב גפן+שלום חנוך

darksideonline

New member
עלק "לא היה לה עד כה"

מעניין מי כתב את זה,או שהוא לא לוקח אחריות ,ובצדק העיקר כתבו עלינו!

1Reebok

New member
אולי עד עכשיו הוא לא היה רשמי?

למרות שאני לא בטוח

טוארג

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifלמי שצריך הסעה לחיפה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ר-ק מאיזור תל אביב, ורק אם אתם נחמדים. ככל הנראה "ליידי 58" תגיע גם לחיפה... אני לא יכול להבטיח גם הסעה בחזרה, אם זה יסתדר מבחינת הלו"ז אין בעיה. בעיקרון אנחנו מתכננים להישאר שם לא מעט. שעת יציאה - ככל הנראה 14:00, מאיזור מודיעין. מי שרוצה שיצור איתי קשר במסנג'ר או באייסי.

למעלה