תביט בארכיון הפורום. יש שם מאותיש לכם עוד תמונת של דן?
ראיתי בגלריות שיש תמונות של אוטובוסים של "דן" אבל חסר לדוגמא את האוטובוסים שהסעיו מאזור המרכז לאריאל למשהו יש אותם? כמובן אשמח שתעלו לפה את כל התמונות שיש לכם של "דן" שלא העלתם לגלרייה
חיפשתי ולא מצאתיתביט בארכיון הפורום. יש שם מאות
רבות של צילומי אוטובוסים של "דן" ו-"המעביר".
צר לי אך אני מאוד עסוק בחודש הקרובחיפשתי ולא מצאתי
א. הארכיון מאד גדול ומאד קשה להסתכל הכל ביום אחד ב. עד איפה שהגעתי לא מצאתי ואם מצאתי אז התמונה לא ברורה!
לברים = לחברים כמובן !צר לי אך אני מאוד עסוק בחודש הקרוב
ואין לי זמן להעלות מחדש תמונות. אני מקווה שתמצא בכל זאת. יש לי מאות תמונות בבית אך לצערי אין לי דקה אחת פנויה. אני מקווה שהנושא סובל דיחוי ואם לא, אנא פנה לברים האחרים שגם להם יש במחשבים את התמונות. תודה וסליחה.
מישהו יודע על התהליך של בנייתיש לכם עוד תמונת של דן?
ראיתי בגלריות שיש תמונות של אוטובוסים של "דן" אבל חסר לדוגמא את האוטובוסים שהסעיו מאזור המרכז לאריאל למשהו יש אותם? כמובן אשמח שתעלו לפה את כל התמונות שיש לכם של "דן" שלא העלתם לגלרייה
היום ראיתי ברחוב בן יהודה בת"אמישהו יודע על התהליך של בניית
מערכות המיגון באוטובוסים? מישהו ראה כבר אוטובוסים עם המערכת הזו? מישהו ראה את 7179 ( האבטיפוס) או יודע היכן הוא נוסע?
88-001-01היום ראיתי ברחוב בן יהודה בת"א
אוטובוס אגד VOLVO חונה ומספרו 88-001-01. האם יש בו משהו מיוחד? (ה 88-000-01 הוא מרצדס ייחודי)?
זהו הואוטובוס והשילוט באמת היה ברור88-001-01
מדובר כמובן ב-VOLVO B12B "מארס" מסניף חולון. והדבר היחיד שמיוחד בו הוא השילוט שלו. מצורפת תמונה שלו שצילמתי בחניון אגד בחולון בתאריך 8/8/2003. שימו לב לשילוט הייחודי! לדעתי שילוט המגנטים הזה שגם מצוי ברוב הנידרפלורים הרבה יותר יפה מהשילוט הרגיל של אגד. באגד רק שתי מכונות בינעירוניות עם שילוט כזה: 88-001-01 ו-86-958-01 שהיא M.A.N 18-350 מרכב "ברק" מסניף ירושלים.
אתה בטוח?זהו הואוטובוס והשילוט באמת היה ברור
בצבע כתום מבריק. הוא חנה בסביבות הרחובות בן יהודה פינת גורדון. השילוט היה 000. אגב, פורסמה פה פעם תמונה של ה 88-000-01? יצא לי השבוע לראות פעמיים את הסקניה של "אגד" אך לא הבחנתי באיזה קו היא נסעה.
השילוט היה בצבע כתום. דומה לשאראתה בטוח?
אם כך כנראה הוחלף לו השילוט מכיוון שהיה לו שילוט מגנטים ירוק זוהר. ואגב, מישהו יודע מה נסגר בסוף עם 88-000-01 (המרצדס OC500 "איריזר" הנסיוני)?
לא הגיוניהשילוט היה בצבע כתום. דומה לשאר
אוטובוסי "אגד" . יכול להיות שטעיתי ומה שראיתי היה 85-001-01? אני כמעט בטוח שהמספר התחיל ב 88.
אם כך,המכונה הייתה 88-001-01לא הגיוני
85-001-01 הוא אוטובוס VOLVO עירוני נסיוני הצבוע בצביעה הסגולה-לבנה. הוא מסניף כרמל בחיפה ולכן לא הגיוני שראית אותו בתל אביב. לעומתו 85-000-01 מאותו הדגם בדיוק נמצא בסניף ראשל"צ ואף נראה מספר פעמים על קו 174 העובר ליד ביתך. אם האוטובוס שראית הוא מארס ירוק ייתכן כי זוהי מכונה אחרת מסדרת ה-88-0XX-01 או שפשוט החליפו ל-88-001-01 את השילוט.
01-000-88זהו הואוטובוס והשילוט באמת היה ברור
בצבע כתום מבריק. הוא חנה בסביבות הרחובות בן יהודה פינת גורדון. השילוט היה 000. אגב, פורסמה פה פעם תמונה של ה 88-000-01? יצא לי השבוע לראות פעמיים את הסקניה של "אגד" אך לא הבחנתי באיזה קו היא נסעה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.