ועוד 3 שימושים טעימים לטופו ,,,
1)את גוש הטופו לפרוס לפרוסות עבות , לטגן כמו שניצל .(קמח ,ביצה ,מלח,ופירורי- לחם) יוצא טעים. 2)להכין מרק אפונה או מרק עדשים ובמקום קרוטונים,בסוף הבישול,כדאי לצקת לקערית לקערית- המרק האישית -5 כפות מלאות בקוביות טופו,ומעליהם למזוג את המרק, בחום המרק הטופו מקבל מרקם קטיפתי ומשדרג את המרק לדרגה 10. 3) קוביות טופו כתוספת טעימה לסלט חסה ,עלי בזיליקום,בצל קצוץ ועגבניות: להכין סלט גדול בקערה,לתבל בשמן,מיץ לימון, מלח ,ופלפל-שחור. וכעת כשהסלט מוכן לחתוך קוביות (מהגוש טופו), לתוך קערית נפרדת, לצקת מעליהם מעט שמן-זית משובח,לתבל במלח ומעט כורכום,ולערבב הכל ביחד מכל הצדדים,ולחמם במחבת 2 כפות שמן להוסיף 4 כפות צנוברים,ואת קוביות הטופו ולחמם במהירות מכל הצדדים,כשהקוביות טופו חמות,להוסיף מיד לקערת הסלט עם הצנוברים.