יש לי שתי תוכיםםםםםםםםםםם

ה צ י ף

New member
יש לי שתי תוכיםםםםםםםםםםם

אבא שלי ניכנס לפני 5 דקות עם שתי תוכים הביתה שתי קוקטיילים אחד אלבינו ואחד רגיל זה בן ובת האפורה בת והאלבינו בן אני רוצה ליבנות להם תא הטלה אז מה הגדלים?? תמונות בקרובבבבב

ה צ י ף

New member
אהה ויש גם כלוב חדש

גדול עם עץ גדול כזה בפנים שיהיה להם על מה לעמוד וכאלה

174M4R

New member
מה עם קצת פרטים?

מוחתמים\פראים? איך אתה יודע שהאלבינו זכר? למה שלא תקנה תא הטלה?

ה צ י ף

New member
תשובות

הם הגיעו מלהקה גדולה הם פראים האלבינו זכר והאפורה נקבה לפי הלחיים ואצל הנקבה כאילו האפורה יש פסים צהובים כאלה בזנב ואני יקנה תא הטלה או שניבנה... כמה אמור לעלות תא הטלה לקוקטיילים? הם די המומים עכשיו הם בקושי זזים... מה אני יכול לעשות בישביל להעסיק אותם שיזוזו קצת? כי הם פראים ואני לא יכול לחשק איתם

174M4R

New member
ואני שואל שוב

איך אתה ידוע שהאלבינו זכר? אם הוא אלבינו- אין דרך לדעת מין חוץ ממעבדה. איתמר

ה צ י ף

New member
נו הסברתי לך

אולי תעיטי והוא לא אלבינו משהו אחר הוא צהבהב לבן כזה וראש צהוב עם לחיי כתומות חזקות בשהוואה אל האפורה הרגילה אז זה זכר ונקבה

ה צ י ף

New member
הזכר הוא כמו בתמונה שבשירשור

למטה הלבן הזה והנקבה לא אותו דבר

ה צ י ף

New member
והנקבה עם פה פתוח כל הזמן

מה זה אומר? אבל אבא שלי אומר שאיפה שהוא קנה אותם היא עפה בסדר גמור ונראתה בסדר גמור

ה צ י ף

New member
וליפעמים גם שהיא פותחת את הפה

אז היא מכניסה סורג של הכלוב כזה לפה כאילו היא אוכלת אותו אבל רק שמה אותו בפה וזהו לא עושה איתו כלום מה זה אומר?

mosnad

New member
תשובות לשאלותיך:

1.גודל תא הטלה רגיל לקוקטיילים: 25X25 ס"מ, גובה 35 ס"מ, אלא אם יש הפרעות של אור בלילה, ואז הגובה צריך להיות 55 ס"מ עם סולם בצד הפנימי של החזית, מתחת לפתח הכניסה (קדח עגול, 7.5 ס"מ קוטר). 2. הקוקטייל הלבן/צהוב/אלבינו/לוטינו (מה שלא יהיה) הוא כנראה מוטציה שבה לא ניתן בצורה חיצונית לזהות את המין, אבל מצד שני, לנסות לא עולה כסף. 3. הנקבה עם פה פתוח - יכול להיות שזה סתם ביטוי של איום, בגלל החשש שלה מהסביבה החדשה. חשוב לראות אם היא אוכלת ושותה, פעילה ולא מנפחת נוצות, אז הכל בסדר. 4. תפישת סורג הכלוב במקור היא בסך הכל צורה נורמלית לגמרי שבה תוכים נעזרים במקור לטיפוס על סורגי הכלוב.

ה צ י ף

New member
כמה דברים

הם לא מטפסים אבל היא עומדת במקום... והם עד עכשיו לא אכלו ולא שתו שניהם

R E N I

New member
תפזר להם אוכל בתחתית הכלוב...

כדי שאם הם לא ימצאו את כלי האוכל שלהם יהיה להם מפוזר למטה..

ה צ י ף

New member
אין מצב שהם יפספסו אותו הוא ענק

אבל אני יעשה אחרים עכשיו הם בקופסאות אני יקח את הקודמים שהיו בכלוב השני ויסים להם למעלה ולמטה מפוזר גם נסורת

ה צ י ף

New member
ומה עם איזה תיתחדש או משהו איזה

פורום מבאס חחח וליצבוע את הכלוב בציבעי גועש זה בסדר? כאילו הריח? כמובן שאני יוציא אותם ויחזיר אותם אחריזה אבל אחריזה שהכלוב יהיה יבש הריח לא יפריע? ומה כדאי ליקנות להם כדי שלא ישתעממו? מראה כלי למיקלחת? כל מיני כאלה...

ממש לא צבע גועש!!!

דבר ראשון אני מניח שהכלוב בחוץ וכשירד גשם השבע ירד וימרח כזה וזה יכול להזיק וחוץ מזה הם בקלות יורידו אותו עם המקור וזה לא הכי בריא! מה אתה רוצה לצבוע בצבע גועש? את הסורגים או מה?

ה צ י ף

New member
איזה בחוץ אין לי גינה הוא בבית

וכן את הכלוב את הסורגים ... אז באיזה צבע ליצבוע?? ומה בקשר לשאלות השניותתתת

ה צ י ף

New member
אהה ושכחתי עוד משהו

העיניים של הנקבה גדולות פי 2 מהעניים של הזכר ויש לה מיסביב טבעת עור כזה לא יודע מה זה אפור...

174M4R

New member
תכנס בבקשה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gifריכוז תשובות../images/Emo70.gif

יש לך זכר לטינו ונקבה אפורה. אסור לצבוע את הכלוב בצבע גואש
למה אתה רוצה לצבוע את הכלוב? בשביל שיהיה צבע שאתה אוהב? אין צורך
גודל תא הטלה של קוקטילם זה: 25X25 ס"מ, גובה 35 ס"מ כמו שמשה אמר. סביר להניח שבימים הראשונים אצלך הם לא יאכלו וישתו הרבה! אין מה להבהל! תפיסת הסורג במקור זה נורמאלי ואין מה לדאוג
איתמר

mosnad

New member
צודק הציף - תתחדש ובהצלחה!!!

מצטער, הייתי קצת בלחץ זמן כשכתבתי לך את התגובה ושכחתי את הברכות, אז הנה אני מתקן.... לענייננו, צבע גואש הוא רעיל, גם לבני אדם ובודאי לתוכים. אם אתה מתעקש לצבוע את סורגי הכלוב, גש לחנות צבעים וחפש צבע נטול עופרת (צריך להיות כתוב על הפחית שהוא כזה, ולא רעיל, בלה בלה בלה....). גם אם הנקבה שלך נתפשת על הסורג ולא מטפסת, זה נורמלי לגמרי, אצלי הם ישנים כך בלילה ולפעמים גם במשך היום הם עומדים כך לזמן מסויים. אכילה ושתייה הם סימן חשוב מאוד להתאקלמות התוכים, אבל כמו שכתב איתמר, בימים הראשונים, הגלל קשיי התאקלמות, הם יעסקו יותר בהכרת הסביבה מאשר באכילה ושתייה. תהנה ותצליח!!!

למעלה