יש לי שתי שאלות חשובות !!!!
קנינו אתמול תנור חדש ולכבוד בואו רציתי לשאול שתי שאלות ( לא לצחוק עלי ). אז ככה, השאלות הם לגבי טורבו. בתנור שיש לי מחמותי יש רק חום רגיל ואין טורבו. ובחדש יש אז שאלותי הם: 1. מה ההבדל בפעילות עצמה של התנור בחום רגיל ( מעלה-מטה ) לבין טורבו? 2. מה אופים/מבשלים/צולים בחום רגיל ומה בטורבו? איך אני אדע להבדיל???? ( היו מקרים ששמעתי פה ושם שעוגה התייבשה או לא יצאה טוב כי היא נאפתה בטורבו....הגיוני???). חייבת את עזרתכם...... צופיה.
קנינו אתמול תנור חדש ולכבוד בואו רציתי לשאול שתי שאלות ( לא לצחוק עלי ). אז ככה, השאלות הם לגבי טורבו. בתנור שיש לי מחמותי יש רק חום רגיל ואין טורבו. ובחדש יש אז שאלותי הם: 1. מה ההבדל בפעילות עצמה של התנור בחום רגיל ( מעלה-מטה ) לבין טורבו? 2. מה אופים/מבשלים/צולים בחום רגיל ומה בטורבו? איך אני אדע להבדיל???? ( היו מקרים ששמעתי פה ושם שעוגה התייבשה או לא יצאה טוב כי היא נאפתה בטורבו....הגיוני???). חייבת את עזרתכם...... צופיה.