יש לי שלושה טפסים בחיים

belami255

New member
יש לי שלושה טפסים בחיים

והם: מכבי ת"א אובר (165+) מינסוטה מכבי ת"א אובר (165+) פיניקס מכבי ת"א אובר (165+) מילווקי מישהו ער ומוכן לומר את דעתו?

belami255

New member
וחוץ מזה

מניאקים ה"ידיעות אחרונות" האלה. פרסמו בעיתון שיהיה בערוץ NBA מילווקי-ניו ג'רסי ומה שיש עכשיו זה בוסטון-אינדיאנה

belami255

New member
מה שנכון נכון

אבל אחרי שהפסדתי את ניו ג'רסי אני מקווה בכל זאת לתפוס את פיניקס ומינסוטה. חוץ מזה למרות שאני לא מבין גדול הצלחתי לתפוס 5 מ-6 ב- NBA (וההוכחות בהמלצות שלי)

belami255

New member
אני מודה

ניו ג'רסי מנצחת את מילווקי סאן אנטוניו מנצחת את פיניקס לייקרס בדרך

amitker

New member
למה מה אני יגיד לך... אתה מבין!

זה משחק זכל הפרשנים בארה"ב איפלו אמרו שמילווקי תיקח אז אל תזיין לי תשכל ותרגיש לי פה מאסטר או משהו. זה היה משחק בית של מילווקי כאשר הם כמעט ניצחו משחק שעבר את ניו ג'רזי בניו ג'רזי ועכשיו זה היה משחק לחיים או למוות. אז סליחה שאני לא כמוך ... מאסטר אנ בי איי.

amitker

New member
ובקשר לראשון שמילא ...

באמת היו לך די הרבה טעויות ועדיף שתתיעץ פעם הבאה כי כולם פה אמרו לך לשים סן אנטוניו ולייקרס... בהצלחה

belami255

New member
אני לא

אמרתי כבר שלא התימרתי מעולם להיות מאסטר NBA ואני גם אגלה לך סוד קטן - אני לא שומע פרשנים מארה"ב. אבל אני מודה שנכשלתי כישלון חרוץ אתמול ב- NBA וגם אני מצטער בדיעבד שלא לקחתי את ההמלצות של חברים באתר, כי כולם רוצים להרוויח וגם אני וכבוד לא מעניין אותי, רק כסף. כולנו לומדים מטעויות. שיהיה גם לך בהצלחה...

המפסידן

New member
אחי תרגע לא התכוונתי לעצבן אותך

אני אפילו שמתי טופס של סאן אנטוניו מנצחים וניו גרזי נשאר לי מכבי חיפה ריאל מדריד וליברפול ואני לוקח 80 ש"ח ב"ה!

amitker

New member
חח מצטער אחי פשוט מילווקי

דפקו אותי ועיצבנוווווווו ! :) בהצלחה

למעלה