יש לי שאלונת

  • פותח הנושא ode
  • פורסם בתאריך

ode

New member
יש לי שאלונת

האם ניתן לשמור חלבונים של ביצים במקרר (בחלמונים השתמשתי)? ואם כן אז כמה ימים הם יכולים לשרוד? תודה רבה
 
בהחלט

אפשר לשמור במקרר, בכלי סגור היטב נדמה לי עד שבוע ימים. השאלה הניצחית היא מה עושים עם זה אח"כ. מרנג, נשיקות ו... לא יודעת מה עוד. לי יש תמיד חלבונים כי אני משתמשת בחלמונים ללחמניות וגלידות, ואח"כ עושה נשיקות עד שנמאס לכולנו. חייבים למצוא רעיונות מקוריים לחלבונים. יעל
 
יעל של עדי...

קראתי את ההודעה שלך וגם לי היתה אותה בעיה עם חלבונים (מה לעשות איתם?) אז עכשיו הכנתי גלידה והשתמשתי גם בחלבונים וגם בחלבונים. הקצפתי את החלבונים לבד. הקצפתי את החלמונים עם סוכר וניל (שיש בו מקל וניל אמיתי) ערבבתי יחד, הוספתי חלב ושמנת מתוקה וישר למכונת הגלידה. יצא פצצה וטעים יותר מכל הגלידות שהכנתי עד היום, ממש כמו גלידה אמריקאית. חבל היה לי על החלבונים אז אמרתי ננסה מה יש להפסיד! במקרה הטוב הזה יצא אחלה. אז תנסי להוסיף גם חלבונים לגלידה.
 

Nיכל

New member
אפשר להקפיא לחודש, במקרר לדעתי

לא יותר מיום יומיים ולהריח לפני השימוש
 

ode

New member
נהדר. תודה רבה

פשוט יש לי מתכון לעוגת פירורים ולבצק צריך להשתמש רק בחלבונים.
 
למעלה