יש לי שאלה.....

spirnof ice

New member
יש לי שאלה.....

אני מעוניינת להתחיל לגלוש... השמועות אומרות שקורסי גלישה הם בזבוז כסף וזמן והדרך הטובה ביותר היא פשוט לצאת לים ולהתחיל לבד.... עכשיו... רציתי לדעת מה הגלשן הכי טוב להתחיל איתו... כי אני רוצה לקנות ואיןלי שמץ בעניין הזה.... תודה על העזרה ...

maorubin

New member
מה הגובה והמשקל שלך?

רק ככה יוכלו לעזור לך ולכוון אותך למידות של גלשן בשבילך

maorubin

New member
..........

גלשן בגובה של 190-200 מטה יהיה טוב בשבילך.. רוחב בערך 48.. אני לא כל כך מבין בזה אבל זה מה שנראה לי.... אני מקווה שהחבר'ה האחרים פה יוכלו לעזור....

גלשן שיהיה לך מתאים

יהיה בערך בגובה של 185 ס"מ מקסימום 190 ס"מ. יותר מזה יהיה לך פשוט קשה מדי להשתלט על הגלשן והוא יהיה לך גבוה מדי. הרוחב תיקח משהו בין 46-47 ס"מ. אם אתה עדיין לא בטוח כל כך לך לחנות גלישה ומוכר יתאים לך גלשן שמתאים לך

b m x

New member
תוספת קטנה

כמו שאמרו עדיף שיהיה גבוה ממך ב25 סמ' גלשן גבוה מידי יקשה עליך להשקיע את הגלשן מתחת לגלים.

maorubin

New member
חחחחחחח

ואה ואה עם יותר מ25 אתה אומר שקשה לשלוט על הגלשן... אני 165... והגלשן שלי הוא 2 מטר!... חחחחחח ועבה עבהההההההה בגלל זה אני מחפש אחד חדש... תעזרו ליייי.. משו טוב בשביליי

b m x

New member
שינית לי תמילים

אמרתי שקשה להשקיע מתחת לגלים בגלשן שלא במידות הנכונות, גלשן ענק טוב ללמוד לגלוש אך לא יותר מיזה.

roxy16

New member
אמממ....

יש לי גלשן בשבילך כאילו במידות שאת באמת צריכה על מנת להתחיל... אז אם את מעוניינת צרי איתי 341823567 אדם מצטערת על שהפרתי את התקנון של הפורום חח פשוט לא ידעתי !! ועוד משהו בקשר לזה שאמרת שקשה להשקיע מתחת לגלים.. תמיד אפשר להפוך את הגלשן !!!!

spirnof ice

New member
אז מה בסוף עדיף....חחח =)

יותר מ 1.90???? פשוט יש מצב שיש לי קשרים וככה אני אוכל לקנות גלשן חדש בהנחה... וזה יהיה מעולה... אז רציתי לדעת פרטים כאלה....=)

למעלה