יש לי שאלה..

mcGooo

New member
יש לי שאלה..

שלום =] אני מתחילה בכל הגלישה והכל.. אז רציתי לגלוש בבוגי... אז מה המחירים של זה..? ראיתי במגה ספורט אחד ב 50 סוג של קלקר כזה בעע לא אהבתי.. ראיתי עוד אחד ב 80 בדיוק כזה עם סנפירים כאלו מגניבים... וראיתי עוד אחד ב 230 עם חומר נורמלי כזה טוב.. אז מה דעתכם כדאי לי לקנות בתוך התחלה? תודה מראש..

resh0

New member
למה בוגי?

לא שיש לי משהו נגדם, אבל באם בכוונתך שזה יישמש כ"תחנת בניים" לפני גלשן, מכאן שלדעתי זה מיותר. בוגי ברמה גבוהה, עלותו מתחילה ב 100$, במחיר הזה ניתן למצוא גלשן גלים משומש למתחילים.

No BoDy1

New member
בוגיסטים שולטים...

שלום לך... למרות שעברתי לגלשן גלים לפני שלושה שבועות... (כבר הצלחתי לעמוד על צלע!! חחח) אני ממליץ לך על בוגי... כל מה שראית זה בוגיים לא משהו... אפילו גרועים תחת... תלכי לחנות גלישה... תקני בוגי יד שניה.. בסביבות ה500 שקל... ואם לא תרצי יד שניה... יש גם ב800-1000 שקל ואפילו יותר... העדיפות ליד שניה בתור התחלה... ומחנות גלישה נורמלית.. לא מגה ספורט...

mcGooo

New member
יש לי רק 250 שקל בקופה.. =\

אז אני אקנה את ה 230 היום כניראה או מחר

GUY1362

New member
שלום לך!!! תקראי

קודם כל מזל טוב על הבחירה הכל כך נכונה שלך בבוגי ולא בגלשן מסריח הגולשים מילא לא נותנים כבוד לבוגיסטים (חוץ מבנתניה) אני גולש על הבוגי ההוא ממגה ספורט ב230 שח ואני אומר לך זה בוגי שולט מאותון סוג חומר ואיכות של בוגי מקצועי של חברה רק בלי השם ואני עושה איתו ביצועים חבל"ז ובהצלחה ממליץ לך לקנוץ אותו ודרך אגב אם את רוצה לקבל עזרה בבוגי אני גולש בארובות ואפשר לפנות אליי במסרים

GUY1362

New member
רק עוד הוספת פרט קטן....

הליש שמקבלים עם הבוגי ההוא מסריח בצורה מגעילה אז צריך לקנות ליש נורמלי בחנות.....סיפור של 80 שח אם מתמכחים קצת עם המוכר

mcGooo

New member
סבבה אני יקנה =] אבל אין לי כסף ללי

ליש כי יש לי רק 200 שקל בקופה וההורים שלי מוסיפים 30 שקל..

No BoDy1

New member
אין כמו נתניה.... רק בוגיסטים...

הבוגי שלי נשבר לי בחורף שהיה... =(( קניתי גלשן במקום... אבל נראה לי אני חוזר לבוגי... =(( *מתגעגע*

למעלה