יש לי שאלה!

The Serber

New member
יש לי שאלה!

שלום לכם..:) אני לפני תאוריה, ועומדת להתחיל ללמוד נהיגה.. אמרו לי שאני צריכה ללכת לממסי. מישהו יודע מה זה ממסי? מה אני צריכה לעשות שם? מה לקחת משם? מה להביא לשם? תודה:)

omer landau

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo13.gif

ממסי זה מקום ששם עושים לך טופס ירוק טופס ירוק את צריכה בשביל ללמוד נהיגה ולהיבחן במבחן עיוני ומעשי אני גר בכפר סבא אז סניף ממסי הקרוב ביותר לביתי הוא בקניון רננים ברעננה שם יוציאו לך בחינם טופס ירוק הם ירצו שתבדקי אצלהם אל תסכימי תעשי דרך קופת החולים שלך צד אחד של הטופס בדיקות רפואיות בדיקת עניים ובדיקה כללית שארת צריכה לעשות אצל רופא המשפחה ואצל רופא עניים או באופטיקנה וכל מיני חנויות כאלה צד שני זה המבחנים שם מסמנים לך אם עברת מבחן או לא אני לא יודע איפה את גרה אז אם תגידי לי אני אוכל להגיד לך איפה הכי קרוב לבית שלך ותלמדי טוב טוב לתיאוריה כדי שלא תצטכרי לגשת שוב גם חבל על הכסף

ChilD SouL

New member
כנסי....

אם אני לא טועה מ.מ.ס.י זה משרד הרישוי ואת צריכה לעשות שם תאוריה.

offirla

New member
קודם כל - מזל טוב...

* עלייך ללכת לתחנת צילום מורשת כדי לקבל "טופס בקשה לקבלת רשיון נהיגה" את כתובות ממסי תוכלי לקבל באתר האינטרנט של משרד התחבורה mot.gov.il או בטלפון 5641122-03 (ממסי) או ב- 03-9246224 (טלדור). * בבואך עליך להגיע עם תעודת זהות (רצוי גם בצורה נאה) כי שם תצטרכי להיצטלם ותמונה זאת תלווה אותך מהצילום ועד היום שבו תחליטי להפסיק לנהוג (בגיל 85 בערך). תמונה זאת גם תופיע ברשיון הנהיגה הממוחשב (כרטיס פלסטיק) שתקבלי במהרה ובימינו לאחר שתעברי את הבחינה המעשית. * עם הטופס שתקבלי ("הטופס הירוק") עלייך לפנות ל- בדיקת ראייה אצל אופטומטריסט מורשה או אצל רופא עיניים (ניתן לעשות בדיקה זאת ברוב החנויות המוכרות משקפיים) ולאחר מכן לעבור בדיקת רופא כללית (חיילים בשירות סדיר וקבע פטורים מביצוע בדיקה רפואית כללית - זאת בתנאי שימציאו אישור על-כך מ- קצין העיר). * לאחר מכן עלייך יהיה לבחור מורה נהיגה ולבקש ממנו טופס תשלום אגרת מבחן - לאחר התשלום בבנק הדואר במזומן או בשיק לפקודת "משרד הרישוי" תוכלי לקחת תעודת-זהות או דרכון ולהגיע לאחד ממשרדי הרישוי בארץ ולעבוד בחינה עיונית (תאוריה). בהצלחה,

The Serber

New member
תודה ו...

את כל הבדיקות וכל זה אני צריכה לתאוריה או לטסט? כי אם זה לתאוריה אז אני חייבת ממש ממש למהר... וד"א כמה זמן לומדים לתאוריה? אתם אומרים אני מספיקה בשבוע <אפילו פחות..>?

UrbanDK

New member
תלוי בך - לדעתי ניתן ללמוד לתיאוריה

בקלות ע"י קריאה של כל החוברת + כמה מבחני תירגול יום לפני הבחינה. לי כל העסק לקח לא יותר מארבע שעות. אבל תעברי על החוברת, תראי אם זה נראה לך מסובך או לא, ואם כן - תיקחי לך כמה ימים אקסטרה. בכל מקרה שבוע זה יותר ממספיק.

למעלה