יש לי שאלה

tokit

New member
כן..../images/Emo9.gif

אני עושה את זה מאוד לאט ובעדינות, והם גם תמיד חוזרים ומבקשים עוד.. אגב, אורך הצפרניים שלי היום הוא עוד יחסית מתון, פעם הן היו יותר ארוכות וגם אדומות כהות. עם השנים התמתנתי.. יש לי אותן בערך מגיל 10 והן נקצצו רק בטירונות ובחלק הקליני של הלימודים שלי.

או לא אלוהים איזה כפות ידיים איומות

מה יהיה עכשיו? האם לעולם לא יעמוד לי אחרי שראיתי כפות ידיים עלובות כאלה????!!!!

בעלת החזה הגדול שבתמונה

נראית סקסית במבט. אבל לא סובלת את הצורה של החזה ואת הגודל. אוהבת חזה במידות שאינן עוברות את קאפ C

אז ככה...../images/Emo9.gif

אני בהחלט אוהב חזה נשי מכל סוג וגודל העקר שהוא יהיה יפה למראה ואסטטי, יציב ונעים למגע. חזה יפה בהחלט עושה לי את זה, אני נהנה להסתכל עליו, להתענג מיופיו גם בלי לגעת ואח"כ מתמסר אליו במגע ידיים, שפתיים (לעיתים שיניים
אבל רק בעדינות ללא כאב חלילה
). אכן חזה יפה מחרמן, מזקיר וגורם לי הנאה רבה
ואני מאד אוהב להשקיע בו זמן, מחשבה, עינוג, איבר וגם את ראשי בסוף "יום עבודה"

הליויתן

New member
שדיים חשובים לי מאד

כן כן כן וכן התשובה לכל השאלות שלך היא כככככככככככככןןןןןןןןןןןןןןןןןן ואני מת כבר שמישהיא שאוהבת שמתעסקים לה בשדיים תשלוף אותם ותציע לי לשחחחחחקקקקקקקקקקקקקקקקקק

Lotan14

New member
אין שאלה בכלל

לפי דעתי השדיים הם המקום הראשון שהעיניים של הגבר פוגשות אצל נשים יפות ויש גם כל מיני קטעים של למה זה כל כך מושך קודם כל ככל שזה יותר גדול זה מושך את העין זה דבר שלא יוצא לנו להתעסק איתו בנורמה זה מסקרן אותנו כל פעם מחדש מה נמצא מתחת לחזייה (שלא לדבר על יותר למטה) שמעתי באיזה סרט איזה משפט שדווקא מצא חן בעיני: "השדיים הם כמו מטרה קודם כל יש את השד עצמו אחר כך יש את העיגול ולאחר מכן את הפיטמה") מכיוון שהשדיים רכים אז כיף למשז אותן ויחד עם כל מה שציינתי קודם זה יוצר את מה שזה יוצר. אני בטוח שאם סתם כך תחשפי לזר את השדיים ברחוב אם הם יפים כמובן לטעמו אז זה ברוב המקרים יעורר זיקפה

יוווו שמתם לב ש...

דווקא יוצא שהבנות, שהן בעצם בעלות השדיים, לא הכי מתלהבות, ודווקא הבנים יותר? בנות, אתן לא יודעות מה אתן מפסידות! אחרי הכל, יש לכן 24 שעות ביממה לכל החיים [טפו טפו טפו] שני דברים מ-ד-ה-י-מ-י-ם על החזה, שהם רק שלכן, ואתן יכולות להינות מהם כל הזמן, ואתן בוחרות שלא! והבנים הרי מתים על זה! אוי חבל שאתן לא נהנות כמוני, הלוואי ויכולתי לתת לכן קצת מהאהבה שלי לשדיים כדי שתיהנו מהם גם! אבל כל עוד אתן נהנות מדברים אחרים אז אני גם מאושרת! ליויתן יקר - אני מקווה בשבילך באמת שתמצא אחת כמוני, ואני שמחה בשביל החבר שלי שמצא אותי כי הוא בדיוק כמוך, מת עליהם...יש לו אפילו תמונה שלהם בארנק כדי שהוא יוכל לפנטז עליהם כשהוא לא איתי... וגל - אם יכולתי באמת הייתי הולכת איתם בחוץ ברחוב, אבל...נראה לי שיעצרו אותי שוטרים אם אני אעשה את זה, אז זה נשאר בפנטזיות שלי... ניקו

Hendrixon

New member
ואם אני אשלם את הקנס?../images/Emo98.gif

ולפי הכרותי עם כמה שוטרים ממשטרת ישראל המהוללת, הרוב יבררו קודם כל אם את פנויה, אבל גם אם את תפוסה, אז הם יבקשו טלפון או יזמינו אותך לקפה. כמובן שאם תסרבי להכל, או אז הם לבטח יעצרו אותך

למעלה