יש לי שאלה

Hendrixon

New member
לדוגמית שבתמונה יש את הפרופורציות

שעושות לי את זה
הבנתי, אז *את* מתה על התחת שלה

הייתי מעדיפה להיות בלי ציצי בכלל

מאשר עם ציצי כזה. נראה כמו עיוות. (ואני לא מרוצה גם משלי, באופן כללי).

tokit

New member
את יודעת..

הרבה פעמים הלקוחות מתעקשות שהן רוצות חזה ע-נ-ק, ולא ניתן לשכנע אותן אחרת. הן באות עם A או B ורוצות DD. עושים להם משהו בין C ל-D והן כל כך לא מרוצות !! לא ייאמן.. הן באמת לא רוצות חזה חדש, אלא אישיות חדשה. הוא משתדל לא להתקרב לכאלה..

Hendrixon

New member
היי היי, הדוגמית שלי במקרה נאטוראל

אני לא אוהב סיליקוניות. נדיר שזה יוצא אסטטי. נכון, לא תמיד בבגדים רואים, אבל ברגע שמקלפים אותן מפיסות הבד הקטנטנות שהן נוהגות לכנותן "בגדים" (
) אתה ישר רואה... שלא לדבר על להרגיש. אגב, כמעט כל האקסיות שלי, היו D CUP NATURAL
וזה נכון עוד מימי התיכון. חחחחחחחחחחח עכשיו אני נזכר שבתחילת החטיבה (כיתה ז'?) יצאתי עם מישהי כי היא הייתה עם החזה הכי גדול בכיתה, ובין הראשונות שלבשו חזיה בשכבה
המממממ מעניין איזה קאפ היא הייתה אז, בכל מקרה לי היה נדמה שיש לה זוג בלונים כמו של השרות המטאורולוגי, וכנער חובב מדע הייתי חייב לאמת את הסוגיה האם כצעקתה

יש לי שאלה מקצועית:

האם יש דרך להעלים סימני מתיחה שנשארו לי מתקופת ההנקה? בעעע לגבי הלקוחות של בן זוגך, אני מניחה שחלק מהן עוסקות בפורנו, אבל בטח גם מתנקזות לשם הרבה נשים עם כל מיני בעיות נפשיות, חבל שלא מחייבים את כל מי שמעוניינת בניתוח פלסטי לקבל גם עזרה, כמו שמחייבים את מי שעושה ניתוח לשינוי מין (לא משווה את מידת הדרסטיות, אבל עדיין).

ההבדל עצום

נוAה לא חושבת שיש צורך בעזרה פסיכולוגית. בדרך כלל הנשים שעושות את הניתוחים האלה מאוד לא מרוצות מהחזה שלהן, וכל שינוי הוא לטובה, גם אם הן לא מרוצות לגמרי מהתוצאות הסופיות. מעבר לזה זה ניתוח הפיך, ותמיד אפשר לעשות תיקונים לפה או לשם, להבדיל מניתוח שינוי מין.

אני מדברת על מקרים

של בחורה עם חזה בגודל A או B, שרוצה להפוך אותו ל - DD, מה שתוקית הזכירה. אני מקווה שזה לא מעליב אף אחת כאן, אבל גודל כזה נראה רע ולא פרופורציונאלי על גוף בעל מבנה רזה עד בינוני. זה גם נראה לא טבעי כשזה עומד (באופן טבעי זה צריך ליפול בגודל כזה). כשמישהי רוצה שינוי באופן כללי, זה לא בהכרח מעיד על הבעיה. אבל כשמישהי רוצה שינוי קיצוני כמו זה, יש סיכוי טוב שזה בא ממקום של איזושהי מצוקה שהיא מנסה לפצות עליה. אותו דבר הייתי חושבת על בחורה שרוצה שפתיים של סיליקון בגודל של נקניקיות עגל. לראיה, הייתה לפני כמה ימים כתבה על שיעור התאבדות גבוה בקרב נשים שעברו ניתוחי חזה.

כל מי...

שעושה איזה שהוא שינוי תדמית כשלהו רוצה לפצות על משהו. גם דברים קטנים אפילו כמו צבע בשיער או תספורת או ניתוח ליזר להסרת משקפיים וכל דבר אחר הם בעצם באים כפיצוי על מצוקה קיימת. את יכולה לסרוק ולהביא לפה את הכתבה? נשמע מעניין.

ברור ש

גם מי שעושה צבע רוצה שינוי, אבל להשוות בינה לאחת שהופכת חזה בגודל A ל - DD זה כמו להשוות בין אחת שעושה דיאטה לאחת שרוצה לשקול 35 קילו. הנה הלינק

tokit

New member
אשאל אותו כשהוא יחזור מהעבודה..

אני מניחה שיש ניתוחי מתיחה, אבל אני צריכה לשאול אותו אם זה מעלים גם סימני מתיחה.. אני מסכימה איתך שחלק מהמנותחות אכן זקוקות לפסיכולוג. אגב, לרוב הלקוחות יש דרישות נורמליות והן פשוט לא מרוצות מהחזה שלהן. אלו שבאות עם דרישות מוגזמות הן מיעוט.

Nלי שם

New member
מתפרץ לרגע לשיחת בנות...

בנוסף לתיקונים כירורגיים...יש משחות מסוימות שמעלימות או מטשטשות כתמים יש היום גם טיפולי לייזר,ועוד מספר טיפולים. פני אלי לקליניקה ...אשמח להרחיב בנידון. פרטים בכרטיס האישי. . . . . . . . . . . . . באמת התכוונת או ניגשת לכרטיס שלי????...חחחחחחח נסי בדפי זהב...פלסיטיקה, ניתוחים..

למעלה