יש לי שאלה

מצב
הנושא נעול.

6tuti6

New member
יש לי שאלה../images/Emo35.gif

יש לי שאלה

מיום ההודעה על התפטרותי אני צריכה לחכות 30 יום. מה אני אמורה לעשות בזמן הזה? להמשיך לעבוד כאילו לא קרה כלום..... או לחכות בבית לתשובת המעסיק, או למכתב הפיטורין. האם בזמן ההמתנה אני אמורה לקבל שכר? סליחה על הבורות
תודה תותי

כבר עניתי לך על השאלה הזו!

יש לי שאלה

מיום ההודעה על התפטרותי אני צריכה לחכות 30 יום. מה אני אמורה לעשות בזמן הזה? להמשיך לעבוד כאילו לא קרה כלום..... או לחכות בבית לתשובת המעסיק, או למכתב הפיטורין. האם בזמן ההמתנה אני אמורה לקבל שכר? סליחה על הבורות
תודה תותי
אנא, השתדלי לקרוא את תשובותי בעיון. ועכשיו שוב: את חייבת להתייצב לעבודה בתקופת העבודה המוקדמת אלא אם המעסיק ויתר על נוכחותך! רק בתום תקופת ההודעה המוקדמת תקבלי מכתב פיטורים. אם לא תתיצבי, הוא יכול לנקות לך את הימים הללו משכרך.

שיר ורד

New member
הערה

אנא, השתדלי לקרוא את תשובותי בעיון. ועכשיו שוב: את חייבת להתייצב לעבודה בתקופת העבודה המוקדמת אלא אם המעסיק ויתר על נוכחותך! רק בתום תקופת ההודעה המוקדמת תקבלי מכתב פיטורים. אם לא תתיצבי, הוא יכול לנקות לך את הימים הללו משכרך.
הערה
את מכתב הפיטורים המעסיק אמור למסור במועד ההודעה המוקדמת לפיטורים. במועד סיום יחסי העבודה, אמור להמסר מכתב נוסף הקרוי מכתב סיום עבודה.

6tuti6

New member
תודה שיר...../images/Emo9.gif../images/Emo35.gif

הערה
את מכתב הפיטורים המעסיק אמור למסור במועד ההודעה המוקדמת לפיטורים. במועד סיום יחסי העבודה, אמור להמסר מכתב נוסף הקרוי מכתב סיום עבודה.
תודה שיר...

אז אם ככה אני צריכה לקבל , את מכתב ההתפטרות מהמעביד כבר בימים אלו, מפני שזה מה שאני הבהרתי לו. טוב סליחה על הבילבול, נתתי לו זמן עד יום ראשון הקרוב להחליט מה הוא עושה איתי. אחכה עד יום ראשון. תודה לכם על העזרה. תותי.

שיר ורד

New member
בכל מקרה את צריכה להמשיך לעבוד

תודה שיר...

אז אם ככה אני צריכה לקבל , את מכתב ההתפטרות מהמעביד כבר בימים אלו, מפני שזה מה שאני הבהרתי לו. טוב סליחה על הבילבול, נתתי לו זמן עד יום ראשון הקרוב להחליט מה הוא עושה איתי. אחכה עד יום ראשון. תודה לכם על העזרה. תותי.
בכל מקרה את צריכה להמשיך לעבוד
עד מועד כנית הפיטורים לתוקף. אם המכתב ינתן באחור, יש לכאורה מקום לתבוע תקופת הודעה מראש החל מיום מתן המכתב בפועל. אבל, בעקבות זאת שרבים (עובדים ומעבידים גם יחד) לא מקפידים על קיום החוק ומודיעים על פיטורים בעל פה , ואילו את המכתב נותנים באחור, בתי הדין , מתיחסים בדרך כלל ליום מתן ההודעה בעל פה כיום מתן ההודעה המוקדמת, למעט במקרים בהם ההודעה בעל פה היתה מעורפלת והעובד לא יכל לדעת שהוא באמת מפוטר.

זה היא שמתפטרת!

הערה
זה היא שמתפטרת!
ולכן היא צריכה למסור את המכתב במועד ההודעה המוקדמת והוא צריך לתת לה מכתב סיום עבודה בסוף תקופת ההודעה המוקדמת.

מצב
הנושא נעול.
למעלה