כבר עניתי לך על השאלה הזו!יש לי שאלה
מיום ההודעה על התפטרותי אני צריכה לחכות 30 יום. מה אני אמורה לעשות בזמן הזה? להמשיך לעבוד כאילו לא קרה כלום..... או לחכות בבית לתשובת המעסיק, או למכתב הפיטורין. האם בזמן ההמתנה אני אמורה לקבל שכר? סליחה על הבורותתודה תותי
הערהכבר עניתי לך על השאלה הזו!
אנא, השתדלי לקרוא את תשובותי בעיון. ועכשיו שוב: את חייבת להתייצב לעבודה בתקופת העבודה המוקדמת אלא אם המעסיק ויתר על נוכחותך! רק בתום תקופת ההודעה המוקדמת תקבלי מכתב פיטורים. אם לא תתיצבי, הוא יכול לנקות לך את הימים הללו משכרך.
תודה שיר...הערה
את מכתב הפיטורים המעסיק אמור למסור במועד ההודעה המוקדמת לפיטורים. במועד סיום יחסי העבודה, אמור להמסר מכתב נוסף הקרוי מכתב סיום עבודה.
בכל מקרה את צריכה להמשיך לעבודתודה שיר...
אז אם ככה אני צריכה לקבל , את מכתב ההתפטרות מהמעביד כבר בימים אלו, מפני שזה מה שאני הבהרתי לו. טוב סליחה על הבילבול, נתתי לו זמן עד יום ראשון הקרוב להחליט מה הוא עושה איתי. אחכה עד יום ראשון. תודה לכם על העזרה. תותי.
זה היא שמתפטרת!הערה
את מכתב הפיטורים המעסיק אמור למסור במועד ההודעה המוקדמת לפיטורים. במועד סיום יחסי העבודה, אמור להמסר מכתב נוסף הקרוי מכתב סיום עבודה.
תודה רבה רבה לשתיכםזה היא שמתפטרת!
ולכן היא צריכה למסור את המכתב במועד ההודעה המוקדמת והוא צריך לתת לה מכתב סיום עבודה בסוף תקופת ההודעה המוקדמת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.