יש לי שאלה

or251

New member
יש לי שאלה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

האם מאמץ עלול לגרום לשיליה קרובה לפתח להתקרב עוד יותר? לא מדובר על פעילות מאוד מאוד מאומצת פשוט לא מנוחה מוחלטת אשמח מאוד לתשובה...

אני לא יודעת לגבי להתקרב יותר-אבל..

הייתי בשמירה משבוע 11+ בגלל שליית פתח נמוכה-והשמירה היתה מוחלטת! עכשיו לשמחתי-השליה התחילה להתמקם ולעלות קצת...(לדברי הטכנאית של האולטראסאונד והרופא)...

לא יכולה להתקרב,מפיתום

עם התקדמות ההריון וגדילת הרחם השליה בדר"כ "נמתחת" כלפי מעלה ומתרחקת מהפתח,מאמץ לא יקרב אותה לשם.

or251

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif מתוקות!

הרגעתן אותי עכשיו אני ממש רק שהיא אכן תעלה למעלה..

marcyg

New member
כמה שאני יודעת מאמץ לא יגרום לשילה

להתקרב לפתח אלא אם יש שליית פתח יכול לגרום לדימום ממנה ואפשרות של הפרדות. בדרך כלל שליה שמתחילה נמוכה עולה במשך ההריון. אבל זה ניחוש על בסיס מה שאני מבינה ולא תשובה מוסמכת...אז, אל תאמיני לי ותשאלי את הרופא. אחר כך תחזרי אלי עם תשובה נכונה.
בכל מקרה את בשמירה, נכון?

or251

New member
לא אני לא בשמירה

כי הרופא אמר שהיא קרובה אך איננה מגיעה לפתח. אני צריכה לנוח מעט יותר מהרגיל... ומה שאמרת זה מה שהרופא אמר לי גם שבדר"כ היא עולה למעלה(זו השאיפה..)

or251

New member
יופי מלאים../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif את מעודדת אותי!

תמשיכי ככה

יש לי שילית פתח ואני לא בשמירה

עכשיו נלחצתי! בסקירה שעשיתי השבוע אמרו שיש לי שילית פתח שמכסה את צוואר הרחם. הרופא אמר לי שצריך "להזהר" (בלי ממש לפרט, אבל זה בגלל שהוא לא הרופא שמטפל בי באופן קבוע - הוא אמר לי להתייעץ אם הרופא הקבוע שלי) אבא שלי (פרופ' נשים) אמר שצריך להזהר ביחסי מין (לא "פרועים" - לכו תבינו מאבא שלכן מה זה ממש אומר
) ממש לא שמו אותי בשום שמירה!! אולי זה בגלל שעברתי שליש ראשון (אני בשבוע 16)??

למעלה