יש לי שאלה....(תמיד יש לי שאלות)

א ו ג י

New member
יש לי שאלה....(תמיד יש לי שאלות)

לפני כמעט שנה הכרתי ילדה ממש חמודה שעברה הרבה בחיים,ועדיין היא ילדה חזקה מתוקה וכישרונית הכרנו דרך פורום ואז איסיקיו, התחלנו לדבר ואני לא אגיד איך אבל,נודע לי שהיא נאנסה לפני כמה שנים מאיזה חלאת אדם שהיא לא הכירה כול העיניין הזה כול כך מילה אותי בכעס ועצבים (דבר ממש נדיר אצלי) וכול הזמן שאלתי למה זה קרה? למה לה? למה לכול אחד? אבל איתה זה היה די אישי כי אותה הכרתי,ואפילו פגשתי אותה פעם אחת עוד לפני שידעתי אח"כ התחלתי לכעוס את עצמי איך לא מנעתי את זה,איפה הייתי באותם דקות שחייה השתנו,אולי אני צחקתי עם חברות באותם רגעים...מחשבות כאלה על שלא הייתי בשבילה לא עזרתי לה,לא נתתי לה חיבוק או משהו,חיוך או מילה להרגיע אותה למרות שאני בטוחה שהיא הייתה צריכה!!!!! סיפרתה לה את זה..אחרי תקופה והיא אמרה "אבל לא הכרתי אותי אז...", "את בקושי מכירה אותי..." "אני חושבת שאכפת לך יותר מדי"...ועוד כול מיני משפטים כאלה השאלה שלי היא (מסכנים השתעממתם) משהו לא בסדר איתי שכול כך אכפת לי? אני פשוט צריכה לשכוח מהכול? העובדה שכול כך איכפת לי ומתסכל אותי שלא הייתי שם בשבילה עושה אותי פסיכית לחלוטין? אני מאוד מקווה שהיא לא תדע מי אני במקרה והיא תקרא את זה..כי החלפתי שם משתמש בכוונה,בגלל שהיא נמצאת בפורום הזה לפעמים

your engel

New member
אוגי...

משהו לא בסדר איתך כי איכפת לך???.... מה פתאום... את בסדר גמור...הלוואי וכל האנשים בעולם היו כמוך... איכפתיים, דאגנים, אוהבים, ותומכים... מה שכן...את לא צריכה להאשים את עצמך בכל הסיפור הזה כי את ממש ממש לא אשמה...את לא עזרת לה אז כי לא הכרתם אבל את יכולה לעזור לה עכשיו...אני לא ממש יודעת איך אבל לתמוך בה ברגעים הקשים, לחבק כשצריך, להגיד מילה טובה...ולהיות שם בשבילה... היא צריכה תמיכה, חום ואהבה ואני חושבת שאת יכולה לתת לה את כל זה... את נשמעת לי אדם מקסים...את כל כך אוהבת אותה...כל כך דואגת לה... את ילדה נהדרת... הלוואי ולי הייתה חברה כמוך... שירן

א ו ג י

New member
תראי...

הרבה מחמאות,לא מגיע לי אני יודעת מבחינה הגיונית אף אחד לא אשם חוץ מהנבלה ההוא (שאם יכלתי לתפוס אותו.....) עכשיו..אני לא יודעת איך לעזור לה,היא בסדר אני מדי פעם שואלת על שלומה ,מתקשרת ושולחת הודעות שתדע שלפחות למישהו אחד בעולם כן איכפת ממנה תמיד מבחינה פיזית אני לא יכולה להיות שם בשבילה כי יש בינינו מרחק פיזי גדול באותה שיחה שסיפרתי לה אז אמרתי לה כן,זה סוג של אהבה טהורה כזאת,אכפת לי ממך נורא...והיא לא ידעה מה להגיד כן אני די אוהבת אותה,אכפת לי ממנה ואני דואגת לה,חשוב לי שאחרי כול הסבל שעבר עליה היא תמצא אהבה,שלווה ושלא תדע עוד רגע צער בחייה (את זה אני מאחלת לכולם) אבל מתסכל שאין ביכולתי למנוע דברים כאלה...חבל שאין לי כוחות פלא או משהו..שרק צריך להגיד את שמי ואני אגיע...טוב עזבו שטויות שלי אני בטוחה שאת תמצאי חברה כזאת...

ברבורון:)

אז כן, עקבתי אחרייך, ולא כתבתי בפורום הזה יותר מפעמיים... אז זה לא כזה נוראי אם הייתי רואה אותך:) המממ... אמרתי לך שיותר מידי אכפת לך, לא התכוונתי בצורה כזאת, כי כשזה בא עליך, אתה לא מבין מה אותו בנאדם רוצה ממך, בייחוד שנפגשנו פעם אחת, ואנחנו רק מדברות בטלפון... בכל זאת, ברבור מתוק שלי, אני חושבת שהאכפתיות שלך, רק תעשה לך טוב בחיים, למרות שזה גורם לאמוק על המצפון שלך, כמובן... אני חושבת שאת הילדה הכי מקסימה ואכפתית שיש, ואין שום דבר רע בך! להיפך, זה רק טוב, יש לך כל כך הרבה לתת לעולם! ואני מקווה בשבילך שמישהו ייתן לך את זה... אני מנסה להקדיש לך את זה, אבל אני לא יכולה, ואני לא מבינה איך את עם כל העיסוקים מצליחה להגיע לכזאת רמה של נתינה לאנשים למרות שיש לך כל כך הרבה על הראש... והשאלות שיש לך... אני מתה על השאלות שלך! אני פשוט אוהבת את הקטע שאת שואלת אותי משהו, כאילו אני חכמה... תדעי לך, ילדודה, שאת רק תצליחי בחיים, אכפתיות זה דבר הכי טוב שיש בעולם, ובייחוד אצלך, שגם אין לך טיפת צביעות וטיפת בולשיט בראש (ואת יודעת שאני מכירה אותך, נכון?) אז... ילדונת... אני חזקה:) אני בסדר... אני תמיד אהיה, לא משנה מה עברתי, לא משנה מה קורה בחיים שלי, אני בסדר ומרגישה הכי טוב שאפשר עם עצמי... תודות לך. אוהבת אותך המון - נצח... נ.ב. ואין לי מחשבות על סטוצים! באמת!

מק../images/Emo78.gif בשביל שתראי כשתחזרי...

לחיי האהבה... והגאווה

למעלה